През 2020 г. потребител на reddit споделя най-дългата възможна разходка,

...
През 2020 г. потребител на reddit споделя най-дългата възможна разходка,
Коментари Харесай

Най-дългият маршрут за разходка е 23 хиляди километра

През 2020 година консуматор на reddit споделя най-дългата допустима разходка, която човек може да измине – 23 068 километра. От Кейптаун в Южна Африка до Магадан в Русия. Това е единствената такава „ пътека “, която няма да изисква лодки, самолети или други машини, с цел да бъде приключена и ще изисква силите на супергерой и невероятна устойчивост и логистика, с цел да бъде изпълнена. До този миг към момента няма човек, който да е съумял да направи това достижение.

Маршрутът минава през 16 страни и до момента в който самата отдалеченост не е чак толкоз страшна или недостижима, затрудненията към нея ще бъдат особени. Нека разгледаме в идващите редове за какво ще е по този начин. Според Гугъл Maps, човек би трябвало да върви 562 дни, с цел да приключи това тестване, в случай че от самото начало върви по 8 часа дневно, без да почива. Това ще е тестване и за най-големите спортисти и даже ветерани в този спорт.

Съществуват извънредно жестоки разлики в надморското ниво – близо 123 114 метра или да изкачите Еврест 13 пъти. Разстоянието ще изисква сериозна подготовка на документи, визи и редица други медикаменти и ваксини, с цел да може да се премине през няколкото климата. Границите или по-скоро неналичието на такива, най-вероятно ще добави спомагателни километри, повече време и потребност от още сила, с цел да се реализира триумфът. Пътешественикът ще би трябвало да има доста значима информация за всички вести, до момента в който се движи, с цел да не попадне в революция или някакво естествено злополучие.

Няма по какъв начин да не се тръгне с екипировка. Ще бъде нужна раница, задоволително облекла, с цел да го приготвят за другите климатични пояси и изненадващото време. Ще бъде елементарно да се разменят облекла, когато човек отива на север и открива по-добро зареждане, само че здравното съоръжение и това за незабавни случаи, прибавят по-сериозно тегло.

И най-хубавото съоръжение сега натоварва в допълнение стави и мускули. Премиум продуктите ще оставят своята диря в банковата сметка и мнозина няма да съумеят даже да завършат целия комплект. Експертите са безапелационни, че най-хубавите обувки за вървене ще живеят към 804 километра и ще костват към 200 $ на чифт. Съдейки по дистанцията, то единствено за тях ще са нужни към 6000 $ за цялото странствуване.

Друг проблем е, че не всички зони са изцяло обитаеми и закупуването на нови такива ще бъде съвсем невероятно. А в случай че това е по този начин, явно е, че същото ще се случи с храната и водата по пътя. Мобилните телефони и навигацията ще дават посоката, само че има дупки, където няма да има никакъв обсег.

Подобен маршрут ще бъде един от най-невероятните в историята и ще се класифицира като най-хубавото премеждие. Самото съревнование няма да е против вас и други хора, а против вас и природата. Да не приказваме, че ще срещнете доста забавни чудеса. Хипотетичният път минава около резерватите на Ботсуана, пирамидите в Гиза, храмът в Йордания и още ного други. Най-вероятно ще имате задоволително истории за описване до края на дните си, изключително откакто преминете и през дивия Сибир.

И до този миг има специалисти, които не могат да не помнят изненадващите обрати, които могат да се случат на едно такова странствуване. До този миг няма човек, който даже да се е опитал да измине това разстояние и най-вероятно в същото време няма да срещнем подобен. Един различен по-дълъг път, който може да преминете, освен това за загрявка, е Continental Divide Trail. Същият е с дължина от 4988 километра от границата на Мексико до границата с Канада.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР