През 2016 г. две огромни трагедии преобърнаха живота на световноизвестната

...
През 2016 г. две огромни трагедии преобърнаха живота на световноизвестната
Коментари Харесай

Селин Дион пак скандализира с шашави тоалети

През 2016 година две големи нещастия прекатурнаха живота на световноизвестната певица Селин Дион. Първо умря обичаният й брачен партньор, а два дни по-късно вечно я напусна и брат й.

Неочакваните загуби оставиха тежък отпечатък в живота на гласовитата канадка. И изцяло естествено, тя изчезна от общественото пространство и се посвети на децата си. Едва тази година изпълнителката се съвзе от шока и реши, че би трябвало да се върне под светлините на прожекторите. Но го направи по подобен метод, че непрестанно е в устите на хората.

Тези звезди приковаха погледите с голите си рокли, каква е тайната

С всяка своя обществена поява тя не стопира да скандализира публиката. Всеки нов облик на канадката е рекламация за жанр, който обаче мнозина не схващат изцяло.Тя не стопира да шокира близките - или със странни асиметрични дънки, които наподобяват стилно на младите девойки, само че върху нея повдигат доста въпроси.


Или с тоалети, които изцяло унищожават всичките й прелести, само че за сметка на това акцентират минусите на зрялото й тяло...



Сега звездата се подвизава в Париж и не стопира да разбунва духовете. Последните й тоалети, с които блесна, напряко ошашавиха всички.

С какво 51-годишната певица съумя да вбеси критиците, четете в jenata.blitz.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР