През 2014 г. създателят на Аndroid - Анди Рубин, бе

...
През 2014 г. създателят на Аndroid - Анди Рубин, бе
Коментари Харесай

Анди Рубин - създателят на Аndroid, се забърка в секс скандал за милиони

През 2014 година основателят на Аndroid - Анди Рубин, бе заставен да напусне поста си в Гугъл, откакто стана ясно, че е имал " несъответствуващи взаимоотношения " със своя подчинена.

През октомври New York Times разкри, че Рубин е получил нелошата сума от 90 милиона $ като отплата за преждевременното си премахване от компанията.

Наскоро някогашната му брачна половинка Рай Хирабару Рубин, заведе дело против основателя на Аndroid, а от документите, показани в съда, излиза наяве, че аферите на Рубин са били надалеч по-сериозни.

Дамата разкрива, че той е плащал " стотици хиляди долари ", с цел да " купува " и " има " незнаен брой дами, с които е имал контакт, още до момента в който е работел за Гугъл.

От CNET напомнят, че Джеймс Мартин - един от акционерите на Гугъл, заведе дело против компанията през януари, поради това, че е било разрешено на Рубин да си тръгне безшумно и с много пари, макар че вътрешно за компанията следствие е открило, че фактически е бил част от нечисти схеми.

Бившата брачна половинка на Рубин упорства, че той много старателно е крил приходите си от нея и е употребявал лични банкови сметки, лишавайки я от евентуално огромни суми при развода.

В правосъдните документи тя споделя, че е била принудена да подпише предбрачно съглашение, което би я възпряло от това да желае дял от фамилните благосъстояния при положение, че бракът се разпадне поради невярност.

От Гугъл към момента не са коментирали разкритията на някогашната брачна половинка на Рубин. Адвокатът на обвинения също е отказал коментар. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР