През 2003 г., благодарение на хитовия сериал "Ориндж Каунти -

...
През 2003 г., благодарение на хитовия сериал "Ориндж Каунти -
Коментари Харесай

Теди Бургазлиева заживя в Ориндж Каунти - кварталът на богатите - slava.bg

През 2003 година, с помощта на хитовия сериал "Ориндж Каунти - кварталът на богатите ", необятната аудитория имаше опцията да надзърне в първокласния живот на фамилиите, чието всекидневие минава в големите и красиви къщи в калифорнийския окръг, посочени за най-скъпите частни постройки в света.

Дори човек да е позабравил сюжета на шоуто, убеждаващо фена, че проблемите на хората с неограничени благоприятни условия не са по-различни от тези на "простосмъртните ", то сигурно си спомня блясъка и разкоша на региона, разпростряла се от Лос Анджелис до Сан Диего, в която царува постоянно лято.

Именно там - измежду необятните портокалови градини, неизброимия брой палмови дървета и плажове, изпълнени със сърфисти, заживя Теди Бургазлиева. Най-красивата българка за 2002 година е в Съединените щати към този момент повече от 10 години и по всичко проличава, че към този момент е сбъднала своята "Американска фантазия ", предава Dir.bg.

Наскоро синеоката красавица показа в своя персонален Инстаграм акаунт, че дружно със брачна половинка си и техните наследници - близнаците Ема и Раян, към този момент имат дом в затворен комплекс, разполагащ с басейн, който се намира в фамозната област, населявана от почти 3 милиона души.

"След новогодишните празници, седнах да премисля някои цели в живота си и се отдадох на 100% на дребните сладкишчета. Някои от вас знаят, че се преместихме в Orange County и разузнавахме градините и учебните заведения в региона, преди да гръмне обстановката с COVID-19.

Въпреки че към момента имаме неразопаковани кашони и много несвършена работа, със Симеон измислихме по какъв начин можем да ви бъдем потребни в тези много сложни, несигурни моменти ", написа брюнетката към своя фотография, на която с някогашния авто играч се припичат под слънчевите лъчи на шезлонги.

Оказва се, че двамата работят над упорит план за градове на бъдещето, издигнати в гора - надалеч от напрежението, напрежението и мръсотията на своите "събратя ".

Бургазлиева признава, че първоначално, пристигайки в Щатите, всичко, за което е копняла, било огромна къща в Бевърли Хилс и скъпи си коли, паркирани пред нея. Сега обаче е трансформирала фантазията си. Днес тя желае децата ѝ да живеят измежду природата, някъде където всекидневието не минава на бързи обороти.

Затова тя и Симеон развиват концепцията си за обитаемо място със слънчеви панели в гора, в което ще отсъстват коли, защото те ще стоят паркирани отвън него.

Плановете им са първият сходен град да се построи в региона на Ориндж Каунти, а вторият на остров Бали. България също попада в кроежите им като възможна трета дестинация.

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ТУК!!!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР