Претендентът за кандидат-президентската номинация на Републиканската партия Вивек Рамасвами нарече

...
Претендентът за кандидат-президентската номинация на Републиканската партия Вивек Рамасвами нарече
Коментари Харесай

Кандидат на републиканците нарече Зеленски „нацист“

Претендентът за кандидат-президентската номинация на Републиканската партия Вивек Рамасвами назова украинския президент Володимир Зеленски " нацист ", след което щабът му беше заставен да излезе с опрощение, съобщи Униан.

По време на диспути сред претендентите на републиканците за Белия дом Рамасвами съобщи, че Украйна " не е пример на народна власт ".

" Те заплашват да не проведат избори през тази година, в случай че Съединени американски щати не отделят повече пари (помощ за Украйна б.р.). Това е недемократично. “ – разяснява републиканецът.

Казаното от него обаче не е правилно – украниският президент съобщи, че не е рационално да се организират избори по време на война, без да обвързва изявлението си с помощта от Съединени американски щати или други страни. Междувременно социологическо изследване сподели, че съгласно 81% от украинците изборите трабва да се проведат след края на войната.

„ Освен това, те популяризират нацист в редиците си – комедиант с карго панталони, мъж на име Зеленски – това е недемократично ", добавя Рамасвами.

След изказванията си той се сблъска с вълна от сериозни мнения, в които се припомня, че Зеленски е от еврейски генезис, а негови родственици са починали по време на Холокоста.

Пресаташето му Триша Маклафлин по-късно се опита да оправдае Рамасвами, че въщност не е наричал Зеленски „ нацист “, а имал пред тип визитата му в Народното събрание на Канада през септември, където беше поканен 98-годишният украински деец Ярослав Гунка, който е воювал в дивизията на Секретен сътрудник " Галичина ".

В опрощение на Рамасвами говорителката съобщи, че той говорел доста бързо и речта му не се разбирала.

В края на август, че ще признае окупираните украински територии за съветски, ще анулира наложените на Москва наказания и ще затвори пътя на Украйна към НАТО, в случай че стане президент.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР