Престъпленията с нож сред младежите нарастват и насилието по улиците

...
Престъпленията с нож сред младежите нарастват и насилието по улиците
Коментари Харесай

Нападенията с нож в училищата достигнаха нивата на „извънредна ситуация“, тъй като експерти издадоха смразяващо предупреждение в социалните медии

Престъпленията с нож измежду младежите нарастват и насилието по улиците към този момент „ се популяризира в учебните заведения “, предизвестяват специалисти.

През последния месец ужасяващите известия за набези в учебните заведения преобладаваха в заглавията. Даниел Анджорин, 14, беше ужасяващо „ обезглавен “ на път за учебно заведение в Ено, източен Лондон, на 30 април по време на страховита офанзива с меч. 36-годишният Маркус Ардуини Монцо е упрекнат в убийството му, както и в тежкото пострадване на четирима други.

Междувременно 17-годишно момче беше задържано за опит за ликвидиране, откакто дете и две дами бяха ранени в случай, включващ „ счупена бутилка “ в учебно заведение в Шефилд предходната седмица. Това се случи, откакто възпитаник и двама учители бяха жертви на нахлуване с нож в учебно заведение в Уелс.

Миналия септември гибелта на 15-годишната ученичка Елиан Андам раздруса нацията, когато тя беше брутално намушкана до гибел от 17-годишно момче на автобусна спирка, до момента в който вървеше към учебно заведение в Кройдън.

Последните да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР