“Престанах да те обичам е фраза, която всяка жена, особено

...
“Престанах да те обичам е фраза, която всяка жена, особено
Коментари Харесай

Какво кара мъжа да спре да обича жената

“Престанах да те обичам ” е фраза, която всяка жена, изключително омъжена жена, се опасява да чуе. Но всичко стартира толкоз красиво, а дамата сама си даде напълно на обичания си, родила дете, основала уют в къщата и като че ли изглеждала добре, само че брачният партньор й решил да си тръгне.

Колко тъпо, че бъдещето на взаимоотношенията не може да се планува. Никой не е ваксиниран от бракоразвод, а разнообразни аргументи могат да доведат до това: от тривиално неразбирателство до обстоятелството, че един от сътрудниците просто е изпаднал от обич. Но за какво това се случва?

Един от мъжете разгласява на своята страница в обществената мрежа пояснение за какво е напуснал жена си, с която живее 8 години и отглежда сина си. Той упреква жена си за решението да напусне и има вяра, че в множеството случаи точно дамите принуждават мъжете да подават молби за бракоразвод. Ще ви опишат за основните моменти от такова решение.

Как да разберем, че брачният партньор й е изпаднал от любов  

Не е належащо да сте психолог или специалист в построяването на взаимоотношения, с цел да разберете, че възприятията на един човек са се охладили, а ползата му изцяло е липсващ. Основното нещо е да го забележите неотложно и да се опитате да разрешите проблемите, които се извършват.

Ако под каквито и да било предлози той прекарва по-малко време с вас, непрекъснато се ядосва, не съблюдава обещания и не се пробва да направи живота ви по-добър, неговите усеща най-вероятно са се охладили. Всеки има свои лични аргументи, тук са 5 типични неточности на една жена, които водят до разпадането на фамилията.

1. Тя все по-често споделяше с мен по командващ звук. Чувствам се като нейно куче, което би трябвало да направи всичко по командване. Няма искане, още по-малко признателност. Да, от време на време може да бъде – всеки има своя лична граница на самообладание, само че на непрекъсната основа … Това е доста досадно.

2. Вместо да основава страст и въодушевление в една връзка (както би трябвало да е жената), дамата прави живота сложен и основава проблеми, където няма такива. Винаги би трябвало да сте в някакво напрежение, даже и у дома.

3. Не отлъчвайте индивида от тялото! Интимният живот не е средство за операция. Освен това дамата също се нуждае от нея. Ако толкоз постоянно, с цел да накаже или да получите единствено посредством леглото, брачният партньор пораства студено. Какво се случи с мен … Ако не от обичаната ми, то постоянно ще има на страната.

4. Често чувах, че един мъж дължи на дамата и това, и това, и това … склонен съм с това. Но когато дамата вместо ентусиазъм единствено укорява, че парите не са толкоз доста, че брачният партньор на Ленка е направил подаръка по-добър, а Марина има ново палто … Това е просто отвратително. Мога да преместя планини за жена си, в случай че тя ме поддържаше малко и ме мотивираше в сложни моменти. И когато всичко е наред, тогава няма наслада и хвалба, като че ли би трябвало да бъде.

5. Жена ми изиска всичко най-хубаво, само че тя не се стремеше да бъде най-хубавата. Трепери от остарели панталони с дупки и пот до коляното! Да, мисля, че вкъщи жена би трябвало да наподобява като игла, а не да носи нещо остаряло или с леке. А красивите облекла не би трябвало да са единствено на огромни празници.

Този човек може да се назова прекомерно придирчив, само че самият той е убеден, че сходно обръщение ще избави повече от едно семейство. Смятаме, че двама са постоянно отговорни в една връзка. Например, можете да говорите с вашия брачен партньор за прочувственото си положение, умерено да обсъждате държанието си и да се опитате да бъдете по-внимателни и толерантни. Въпреки това, брачният партньор донесе всичко до точката на шупване и бракоразвод.

Важно е да запомните, че без значение какъв брой сте близки с жена ви, вие към момента сте двама разнообразни хора, които имат свои лични потребности, настройки и живот. Най-добре е да ги изкажете в точния момент.Също по този начин по-рано казахме, че мъжете не простят на дамите.

Кажете ни в мненията, в случай че сте съгласни с мнението на индивида. Особено забавно е дали други представители на по-силния пол споделят това мнение. А също по този начин споделете публикацията с приятелите си в обществените мрежи!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР