Пресслужбата на Nissan публикува любопитна информация, според която най-новата пресинформация

...
Пресслужбата на Nissan публикува любопитна информация, според която най-новата пресинформация
Коментари Харесай

Най-новата пресинформация на Nissan е от 1961 година

Пресслужбата на Nissan разгласява любопитна информация, съгласно която най-новата пресинформация от марката е за това, че тя е съумяла да цифровизира и качи на медийният си уебсайт всички вести, които са били оповестени от момента на основаването на профилираното поделение Комуникации през 1961 година.

" Сега Nissan сканира и цифровизира всички свои съществуващи известия преди 1999 година и ги направи налични под формата на PDF файлове на истинските печатни версии, изпълнени със остарели лога, диаграми и таблици с данни ", анонсират от Nissan. " Този списък дава информация за продуктите, технологиите и другите бизнес действия, основани от Nissan в духа на „ Осмелете се да вършиме това, което другите не вършат ", допълват от марката.

От Nissan споделят, че цифровизираната архивна информация покрива интервала от 1961 до 1999 година, когато е основан профилираният уебсайт Nissan Global Newsroom, а тази на британски език обгръща интервала 1963-1999 година.

Следващата стъпка на пресслужбата на Nissan ще бъде дигитализирането на значими фотоси, съпътсвали формалните прессъобщения.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР