Преслава явно страда от синдрома Андреа - изглежда бляскаво и

...
Преслава явно страда от синдрома Андреа - изглежда бляскаво и
Коментари Харесай

Дупето на Преслава се сплеска като мекица

Преслава очевидно страда от синдрома „ Андреа ” - наподобява блестящо и неустоимо на видеоклиповете и фотосите в Инстаграм, само че онлайн е тотално отчаяние. Чалгаджийката бе снимана от папараците на „ Уикенд ” на плажа в много неприветлив тип, а задните й елементи, с изключение на мощно поувиснали, бяха сплескани като мазна мекица. За похлупак, по дупето й имаше десетки трапчинки и целулитни дупчици.

Миналата седмица певицата бе пристигнала на фамозния плаж „ Перла ” в Приморско в компанията на половинката си Павел и дребната Паола. За да не бъде натоварвана с досадни задължения като дундуркане и хранене на бебето, Петя от Добрич бе взела със себе си и бавачка. Жената се грижеше за хлапето, до момента в който популярната майка събираше слънчеви лъчи и ровичкаше отегчено в телефона си. Разбира се, книга не отвори – както е видно от цялостното й обществено държание, Преслава никак не е по четенето и май дори и „ Винету ” не е разлиствала, което не й пречи да се изрича с толбухински акцент по настоящи медийни въпроси.

Очевидно звездата на чалгата не е в добра физическа форма , защото бе заложила на цялостен наследник бански, който да крие коремчето и паласките. Задните елементи на Преслава също не са изключително привлекателни – меко и безформено, целулитното дупе стоеше прекомерно плоско, като че ли сплескано от дългото седене по шезлонги и кожените салони на коли. На няколко пъти амортизираната певица отиде до морето, с цел да се разхлади, само че с неатрактивната си визия не провокира какъвто и да било интерес у останалите плажуващи. Явно и половинката й Павел не е изключително заинтересован от поомекналото тяло на 36-годишната певица, защото съвсем не си говореше с нея, а в случай че по плажа преминеше сексапилна млада дама, я учеше любопитно с очи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР