Елизабет Хърли винаги си е падала по провокациите, а голотата

...
Елизабет Хърли винаги си е падала по провокациите, а голотата
Коментари Харесай

Елизабет Хърли гледа секс сцените си с двама бивши - кой присъства на премиерата на Strictly Confidential в Лондон

Елизабет Хърли постоянно си е падала по провокациите, а голотата по никакъв начин не я тормози. Това потвърди за следващ път с присъединяване си във кино лентата Strictly Confidential, който е режисьорският дебют на сина й Деймиън. Актрисата извърши както обещанието си да взе участие в него, по този начин и всичко по сюжет като един истински експерт - даже горещите секс подиуми с друга жена.
 Елизабет Хърли и секс сцените в Strictly Confidential - режисираният от сина й Деймиън Хърли сексуален филм
Как се усеща Елизабет Хърли в секс сцените, режисирани от сина й

Разтегливата зона на комфорт на една майка и един наследник

Вчера, 8 май, бе публична премиера на кино лентата в Лондон. Елизабет Хърли се появи с следващия си провокативен тоалет на аления килим и не пропусна да показва какъв брой ужасно наподобява за своите 58 години. Тя театралничи със сина си, а измежду гостите на събитието бяха и двама други доста специфични за нея мъже.

Да изгледат Strictly Confidential и да видят по какъв начин се е показала актрисата с ласките пред камерите пристигнаха двама от нейните някогашни - сътрудника й Хю Грант и предприемача Арун Наяр.
 Снимка 664189

Елизабет Хърли и Грант се разделиха преди повече от две десетилетия, само че през това време съумяха да запазят другарски връзки, макар изказванията, че той й е изневерил. А артистът е и кръстник на сина й Деймиън, което ги прави още по-близки.
 Снимка 664194

За Наяр е омъжена четири години и е разведена от 2011. Но и с него нееднократно е демонстрирала, че откакто към този момент няма по какъв начин да разделят, няма и какво да ги разделя. Двамата даже посрещнаха заедно Нова година, напомня Daily Mail.
 Елизабет Хърли и горещите подиуми в режисьорския дебют на сина й Strictly Confidential
Елизабет Хърли - гореща и провокативна пред погледа на сина си

Едно спазено заричане

На премиерата на Strictly Confidential всички още веднъж не скриха какъв брой близки са си, само че избраха да останат настрана от камерите и да оставят пред тях да свети най-много Деймиън. Е, несъмнено, Елизабет Хърли също нямаше по какъв начин да остане незабелязана с нейното деколте. И едва ли се е почувствала изключително неловко от обстоятелството, че някогашните й гледат от първия ред секс сцените с нейно присъединяване.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР