Още преди да създаде и режисира първи сезон на Истински

...
Още преди да създаде и режисира първи сезон на Истински
Коментари Харесай

Том Харди в зрелищен трилър

Още преди да сътвори и режисира първи сезон на " Истински детектив " - най-хубавият от всичките досега сезони на антологичния сериал, Кари Джоджи Фукунага има няколко сполучливи кино лентата, като Sin Nombre и " Джейн Еър ".
 Кари Фукунага, World Central Kitchen и по какъв начин оказва помощ като доброволец в Украйна режисьорът
Когато помагаш в най-трагичните точки от войната

Добрите каузи на Кари Фукунага и World Central Kitchen в Украйна

Фукунага седна на режисьорския стол на последния за момента филм за Джеймс Бонд " Смъртта може да изчака ". И поради това портфолио няма по какъв начин да не чакаме идващия му план с любознание. Ето какъв е той.

77 Blackout се развива в границите на една нощ през 1977 година, когато токът в цялостен Ню Йорк стопира (действително събитие с много пагубни последствия). Точно за онази нощ обаче група корумпирани служители на реда са решили да оберат три незаконни групи - Триадите на Хонг Конг, италианската мафия и мафията на Харлем.
 Махершала Али

Махершала Али

Разбира се, проектът им не сработва съгласно предстоящо поради прекъсването на тока, а те ще би трябвало да се оправят с следствията от дългите години в полицията и незадоволителното възнаграждение, пишат Deadline.

Ето и актьорите, които за момента са доказани в 77 Blackout:, който видяхме в трети сезон на е Рей Бътлър. Том Харди ( " Лудият Макс: Пътят на яростта ", поредицата за Венъм) пък е Еди Бойл.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР