Преподаватели и ученици вече разполагат с помагала за нов предмет,

...
Преподаватели и ученици вече разполагат с помагала за нов предмет,
Коментари Харесай

В руските училища ще се изучават санкциите срещу Русия и ползата им за руската икономика

Преподаватели и възпитаници към този момент разполагат с пособия за нов предмет, който ще се назовава „ Антируските наказания и тяхното влияние върху националната стопанска система “ и ще се преподава на учениците от 5 до 11 клас като част от курс по обществени науки.

В справочниците се изяснява какъв брой позитивно ще се отрази заместването на вносните артикули с „ родни “, на фона на глобите, наложени на Русия поради войната против Украйна, написа „ Коммерсантъ “. Указанията към преподавателите са " да покажате по какъв начин Русия сполучливо се оправя с натиска на глобите и да дадете визия за главните посоки на противосанкционната политика в Руската федерация “.

За мото на курса е определен откъс от Владимир Путин: „ Русия е под невиждан външен напън “. Първите часове плануват инспекция дали учениците знаят „ кои са предпочитаните противосанкционни ограничения в политиката на нашата страна “, т.е., " образователно " изследване за настройките на децата и фамилиите им. Новият предмет дефинира глобите като ограничавания, предопределени „ да санкционират нашата страна за...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР