Преминаването от 24-часов на 12-часов сменен режим на работа на

...
Преминаването от 24-часов на 12-часов сменен режим на работа на
Коментари Харесай

Министър Зарков се срещна със служителите в затворите


Преминаването от 24-часов на 12-часов заменен режим на работа на надзорно-охранителния състав в местата за отнемане от независимост бе съществена тематика на среща в Министерството на правораздаването през днешния ден, оповестяват от ведомството.

Над два часа министър Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо и отрасловият заместник- министър Мария Павлова разговаряха с представители на Синдиката на чиновниците на пандизите в България (ССЗБ).

На срещата участваха заместник-главният шеф на Групово дело „ Изпълнение на наказванията “ старши комисар Цветан Цветков и комисар Надя Радковска, шеф на отдел „ Международно съдействие и образование на личния състав “.

Преминаването от един режим на работа в различен се реализира гладко и поетапно. За реорганизацията по места няма период, преди този момент се организират диалози с другите затвори за готовността на състава, безапелационен бе министър Зарков.

Той и екипът му постоянно са на визити в местата за отнемане от независимост, където се беседва със чиновниците на място. Представителите на управлението на ССЗБ и на териториални структури на организацията в страната потвърдиха декларираното желание за осъществяване на митинг.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР