Преминаваме през 20-те си години бурно, бързо, с много положителни,

...
Преминаваме през 20-те си години бурно, бързо, с много положителни,
Коментари Харесай

4 истини за любовта, които всяка жена трябва да научи преди 30

Преминаваме през 20-те си години бурно, бързо, с доста позитивни, само че и негативни страсти. Всяко прекарване, отчаяние е урок за нас. На прага на новото десетилетие от нашия живот, вършим равносметка. Къде сме стигнали, какво не сме съумели да създадем, кои са идващите ни цели. И някъде там, в очакване на 30-те, е любовта.
Какво би трябвало да сме научили за нея до 30?
Например, че обичаният човек би трябвало да бъде и наш най-хубав другар, че да не ти се случи да бъдеш с някого, може да бъде огромен шанс, разрушено сърце се лекува, сексът за една нощ и сексът на първа среща могат да бъдат вълнуващи и не трябва да се срамувате от тях, персоналният живот е персонален и не трябва да се разголва, даже пред приятелки, огромната обич съществува. Ето още 4 значими неща, които би трябвало да сте научили, останалото може да го допишете вие.

Романтичните жестове би трябвало да са част от всяка връзка
Жестовете са знак, че той се грижи за вас, че вие сте част от неговите мисли. Цветя, бонбони или други дребни изненади без мотив, са неговите жестове, с които той демонстрира, че го вършиме благополучен. Тъй като мъжете от време на време по-трудно се отпускат да покажат страсти, бъдете вие тази, която слага началото на дребните изненади. Покажете му, че това е значимо за вас, накарайте го да му хареса. Това е един доста добър тест, с който може да ревизирате връзката и индивида до себе си. Ако това е вашата същинска половинка, дребните изненади за него ще бъдат нещо естествено, което се случва сред вас, а не скука, обвързване, което не помни.

Партньорът няма да ви направи щастливи
Ако в живота си не намерите вътрешна естетика, ще се надявате половинката до вас да ви я даде. А в случай че той не успее да ви направи щастливи? Ако това се окаже неправилната връзка? Ето за какво преди да дадете късмет на новата обич, намерете щастието в себе си, научете се да обичате своето Аз и по-късно ще може да разгърнете възприятията към другия. Той от своя страна, в случай че е верният сътрудник ще ви помогне да се преоткриете и по този начин ще добави благополучие в живота ви.

Добро начало, положително до самия край
Обърнете внимание на държанието на колегата си, изключително в случай че сте в нова връзка. Начинът, по който се отнася при започване на връзката, ще ви покаже по какъв начин ще се развие тя във времето. Следете неговите страсти, отношение към вас. Хубавите жестове дали са били единствено за стръв или той в действителност е благородник. Колко грижлив е, дали споделя „ ние “ или проектите му за живота стартират с „ Аз “. Първите месеци постоянно подсказват за това дали имате късмет за щастливо бъдеще, в което да изградите вашата връзка или се намирате в заплахата наречена несъответствуващ сътрудник. Ако той ви унижава, а по-късно ви се извинява, пробва се да ви вмени възприятие на виновност, не очаквайте розово бъдеще.

Любовните триъгълници са цялостна загуба на време
Особено в случай че вие сте в ролята на другата жена. Да, влюбена сте, мощно, разтърсващо... Но на какво се надявате? Обвързаните мъже рядко зарязват половинките си, с цел да се впуснат в нова връзка. Докато вие получавате дребна част от това, което заслужавате, губите шанса да бъдете с някого, който в действителност може да ви направи щастливи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР