Преминалият в Интер през лятото Един Джеко призна, че бяга

...
Преминалият в Интер през лятото Един Джеко призна, че бяга
Коментари Харесай

Джеко: Изобщо не мисля колко гола е вкарал Лукаку преди мен в Интер

Преминалият в Интер през лятото Един Джеко призна, че бяга от всевъзможни съпоставения с предходния голмайстор на клуба Ромелу Лукаку.

Белгиецът подвигна високо летвата с 64 гола в 95 мача за италианския първенец в границите на два сезона, след което се завърна в Челси.

На този стадий 35-годишният нападател има 12 попадения в 29 срещи с " черно-синята " фланелка.

" Ако отидеш някъде и започнеш да мислиш кой е бил на твоето място там преди теб, то е по-добре въобще да не сменяш клуба ", съобщи Джеко пред " Кориере каузи сера ".

" Ако даже за момент се бях замислил по този въпрос, въобще нямаше да дойда тук. Знам с какво мога да оказа помощ и не съм сюрпризиран от нещата, които досега върша за Интер.
 Бремер контракти персоналните си условия с Интер
Бремер контракти персоналните си условия с Интер

Може да премине на " Меаца " през лятото

Антонио Конте ме искаше в Челси, само че тогава не бях сигурен, че ми се завръща в Премиър лийг. После той ме потърси и като ментор на Интер. Но точният миг за мой трансфер тук пристигна през предишното лято. Рано или късно пътищата ни с този клуб щяха да се срещнат. Съдба!.

" За мен Симоне Индзаги е като съотборник. Той доста добре управлява отбора. Старае се да бъде откровен с всекиго. Има 25 футболисти и няма по какъв начин да направи всички щастливи. Индзаги употребява построената от Конте основа, само че промени манталитета на самите играчи. В предходните два сезона тимът играеше основно на контраофанзива, а в този момент футболистите се забавляват повече ", счита Джеко.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР