Премиерата на Gossip Girl беше преди 16 години, но феновете

...
Премиерата на Gossip Girl беше преди 16 години, но феновете
Коментари Харесай

Gossip Girl: Сериалът, който промени модата и нашите гардероби

Премиерата на Gossip Girl беше преди 16 години, само че почитателите на сериала към момента не могат да се наситят на забавния и екстравагантен стайлинг на актьорите.

Драматичният сериал продължи цели шест сезона в интервала септември 2007 година и декември 2012 година В него участваха Блейк Лайвли, Лейтън Мийстър, Ед Уестуик, Чейс Кроуфорд, Пен Баджли, Тейлър Момсън.

Дизайнерът на костюми Ерик Даман включи редица дизайнерски рокли от Оскар де ла Рента, както и фешън костюми и аксесоари.

Лайвли похвали „ зрелищния и находчив “ дизайнер в изявление за Vogue през май 2022 година

„ Той в действителност оживи концепцията за клюкарката. Героите имаха толкоз друг външен тип, намирам това за извънредно вдъхновяващо. Влиянието на модата върху това шоу беше по-велико от всичко останало. По-велико от описа, по-велико от героите и несъмнено промени живота ми “, сподели актрисата.

Ето някои от най-луксозните визии на героите:

Блеър и Серина на път за учебно заведение

След като " Клюкарката " разгласи новината, че Блеър Уолдорф е имала интимни връзки с Чък Бас и с Нейт Арчибалд в сезон 1, тя скри самоличността си с огромни слънчеви очила и шал за коса. Визията беше допълнена от аксесоари и небесносиньо палто.

Междувременно Серена ван дер Уудсен (изиграна от Лайвли) комбинира кафяво кожено яке с червени ботуши и учебната си униформа.
          
Серина ван дер Удсън на тематичното " Бялото празненство "

Серена изглеждаше като богиня, тя се появи на празненството в Хамптънс по време на сезон 2, облечена  изцяло бяло облекло.  Модното комбиниране включваше рокля от Оскар де ла Рента, небрежни къдрици, разхлабени плитки. Визията и беше допълнена от сребърна лента за глава и солидна гривна. 
             
Натаниел Арчибалд наподобява най-привлекателно в учебна униформа!

Нейт съчетава своето учебно облекло със сако и кафява вратовръзка на райета. Визията му несъмнено е елегантна.
        
Бунтарката в сериала, Джени Хъмфри прекрояваше и разнообразяваше облеклата си напълно сама. В сезон 3, тя стартира да се образова от у дома и напусна учебно заведение, с цел да преследва фантазията си да бъде фешън дизайнер. Вероятно това е единственият воин, който претърпя сходна шеметна промяна през годините. 
        
Класическият жанр на Дан Хъмфри 

Дан се открояваше със своя нехаен и всекидневен жанр. До самия завършек на предаването Дан се разхождаше по улиците на Ню Йорк с карирани ризи, дънки и  кожена чанта.

Флоралната рокля на Серена

В сезон 3 Серена се пови на на сватбата на майка си в жълта рокля на Ralph Lauren. Въпреки че бракът между Лили ван дер Удсън и Руфъс Хъмфри беше анулиран. 

„ Мисля, че тази рокля беше един от най-красивите фешън моменти на Клюкарката. Същата година облякох роклята на събитието The Met Gala. Това беше първата година, в която бях поканена на събитието. Мисля, че ме поканиха единствено поради тази рокля “, коментира Лайвли пред Vogue. 
             
" Огнената "   рокля на Блеър Уолдорф 

Блеър носеше разрошената рокля на Оскар де ла Рента, когато срещна Чък в Париж. Зашеметяващият тоалет, беше допълнен от  с прическа на кок, розова чанта вид клъч и диамантена огърлица.
          
Булчинската рокля на Блеър

На сватбата си с Чък във финала на сериала, Блеър беше облечена с полу-прозрачна рокля на Elie Saab. Дизайнът беше украсен с 3-D цветя и изящни мъниста. „ Когато видях роклята на Elie Saab най-сетне избрах рокля за сватбата на Блеър с Чък, беше безусловно идеална за нея ", изясни дизайнерът на шоуто пред InStyle.
    
Звездният момент на принцесата на Блеър

В сезон 5 Дан заведе Блеър на стълбите, пред постройката, където се организира събитието The Met Gala, с цел да й помогне да преоткрие своята еднаквост. Той я облече в  бонбонено розова рокля и бяло палто с кожена подплата. Визията беше допълнена от  ослепителна тиара и диамантена огърлица. 
             
Облеклото на Чък Бас

Чък не изневери на стила си, през всички шест сезона той поддържаше имиджа на неприятно момче. Героят беше видян, да носи най-вече облечен строго публично облекло -  костюми в цвят въглен, риза и вратовръзка. Шармантните шарки постоянно допълваха екстравагантната му визия
        
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР