Премиерата на филма Спенсър на чилийския режисьор Пабло Ларейн, разказващ

...
Премиерата на филма Спенсър на чилийския режисьор Пабло Ларейн, разказващ
Коментари Харесай

Лейди Даяна мастурбира в нов филм, разказващ за живота ѝ

Премиерата на кино лентата " Спенсър " на чилийския режисьор Пабло Ларейн, разказващ за живота на лейди Даяна, бе на фестивала във Венеция и незабавно се заприказва за скандалните моменти в лентата, написа dir.bg.

Историята наблюдава три дни от живота на Даяна по време на коледните празници в Сандрингам през 1991 година, когато тя е покрай срив.

Заглавието на лентата е моминската фамилия на Даяна, а в кожата ѝ влиза Кристен Стюарт. Сцените, които на някои наподобяват безвкусни, са тези с повръщане и самонараняване, както и тази, в които споделя на камериерката си: " А в този момент се махни, желая да мастурбирам ". Това не е имитация, която се чува постоянно в драми за кралското семейство. Последиците от хранителното разстройство на Даяна също са изобразени много художествено, настояват критици. За булимията и склонността да се наранява тя споделя още в изявлението по BBC пред Мартин Башир, поради което и се развеждат с Чарлз.

На пръв взор описанията в ревютата за кино лентата звучат жестоко, само че критиците споделят, че подобен е елегичния метод на режисьора, който той показва и в " Джаки ", където Натали Портман влиза в ролята на брачната половинка на Кенеди.

Даяна е показана като готина майка, която прави пакости със синовете си, и моментите с тях са едни от най-трогателните в продукцията. " Къде, мамка му, съм? ", са първите думи, които героинята изрича. Пренебрегвайки кралския протокол, тя се вози сама до Сандрингам, само че се е изгубила. Въпреки че е израснала в близкия Парк Хаус в имението Сандрингам, тя не може да откри пътя.

Въпреки положителния грим и щателния взор към костюмите, ще отнеме няколко минути, да свикнете със Стюарт като Даяна, написа " Independent ". Холивудската звезда не провокира мигновено чувството за " принцесата на народа ". " Независимо от това, тя прави запаметяващо се, доста витално осъществяване. Тя е капризна, очарователна, импулсивна и постоянно смешна ", настояват гледалите кино лентата.

Третият човек в брака, както назовават Камила, тук не участва с името си. В една от сцените Даяна е ядосана, че принц Чарлз, в ролята е Джак Фартинг, ѝ подарява същата огърлица като на любовницата си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР