Премиерата на един от най-очакваните филми тази година Дюн може

...
Премиерата на един от най-очакваните филми тази година Дюн може
Коментари Харесай

Премиерата на Дюн 2 може да се отложи за неопределено време

Премиерата на един от най-очакваните филми тази година " Дюн " може да се отсрочи за 2024 година, а Warner Bros. обмисля нови дати и за Color Purple, продуциран от Опра Уинфри, и  " Аквамен 2 ", оповестява Varietyу като се базира на свои източници. Причината е ясна - стачката на актьорите в Холивуд, които се причислиха към сценаристите, които стачкуват от май насам.   

Филмът с присъединяване Тимъти Шаламе, Зендея, Остин Бътлър, Флорънс Пю и Джош Бролин би трябвало да се появи в кината на 3 ноември 2023 година, само че съгласно Variety обаче премиерата може да се отсрочи за неустановен интервал. След като актьорската колегия се причисли към митинга на сценаристите има ограничавания за актьорите  да вземат участие в рекламни  акции на нови филми от студиата. 

Друг източник, непосредствен до Warner Bros., декларира пред Variety, че министър председателите се движат по първичния проект и не са водени публични полемики, само че означи, че какъв брой ще продължат митингите и по какъв начин ще се развият договарянията на профсъюзите със студиата, е изцяло " непредсказуемо ". 

В края на годината са планувани и други високобюджетни филми като The Marvels (10 ноември), новият The Hunger Games (17 ноември) и " Наполеон " на Ридли Скот (22 ноември). 

 
Вижте тук за какво стачкува Холивуд

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР