Премиерът в оставка Кирил Петков имал само едно, но горещо

...
Премиерът в оставка Кирил Петков имал само едно, но горещо
Коментари Харесай

Киро и Корни си играят на водна топка с Рашков

Премиерът в оставка Кирил Петков имал единствено едно, само че горещо искане от мандатоносителя Корнелия Нинова и негов вицепремиер в оставка. Това стана ясно от думи на самата Нинова след края на първите съвещания Българска социалистическа партия – Политическа партия.

Искането било Бойко Рашков непременно да оглави Антикорупционната комисия.

Колегите от Политическа партия сложиха едно искане – мандатът да бъде държан, колкото е належащо, с цел да бъде приетo антикорупционното законодателство, Законът за КПКОНПИ и Бойко Рашков да бъде определен за ръководител на комисията. На първия стадий от диалозите ще изслушаме всички претенции, съобщи на брифинг след диалога водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Тя добави, че направената към този момент управническа стратегия остава отворена за оферти и от Има Такъв Народ, защото те не участваха на събиранията по приемането ѝ.

Преговорите с тях евентуално ще се състоят още в сряда, удостовери Нинова.

От Демократична България сами поискали да са последните, с които левицата ще седне на масата.

По тематиката за бъдещите връзки на България с Русия Нинова съобщи смяна в досегашния курс.

В програмата е записано, че ще поставим старания за възобновяването им по дипломатически път, както и че България ще търси газ от всички снабдители, в това число и Газпром, сподели Нинова.

От Политическа партия декларирали, че ще предложат претендент за министър председател, когато е несъмнено, че възможното бъдещо държавно управление ще има поддръжката на 121 народни представители.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР