Премиерът три пъти обяснява че това не е негово решение,

...
Премиерът три пъти обяснява че това не е негово решение,
Коментари Харесай

Делян Добрев: Кирил Петков превърна изгонването на руските дипломати в пародия

Премиерът три пъти изяснява че това не е негово решение, по тази причина желая да поздравя службите за добре свършената работа. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ депутатът от ГЕРБ във връзка изгонването на 70 съветски дипломати от България.

Всеки, който работи против ползите на страната ни, би трябвало да бъде екстрадиран. Но методът, по който показа изгонването, трансформира изгонването в подигравка. В последните дни все едно живеем в Мисия " Лондон ". Ситуацията стана комична и страната ни не наподобява съществено, съобщи Добрев.

По думите му кабинетът в оставка не е съумял да се оправи с преодоляването на цените на горивата.

Бензинът и дизелът се създават от недопечен нефт. При производството се харчи ток, газ, също така има амортизационни разноски. От началото на този кабинет нищо не се е трансформирало в цените на тока и газа, а виждаме, че цената хвърчи нагоре и стига съвсем 4 лв., което е нарастване с 1 лев. Ако страната не може да се управлява нормата на облага на " Лукойл ", която продава евтиния съветски вид " Урал " на цената на " Брент " може да сложим данък върху суровия нефт от Русия и държавата да прибере този лев на литър, уточни депутатът от ГЕРБ.

Според няма късмет за сформиране на експертен кабинет в стеснен мандат.

Единственият късмет за държавно управление в границите на този Народното събрание е в случай че " Продължаваме промяната " не престават да купуват депутати и купят още 4-5 депутати, сподели той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР