Премиерът позорно избяга, излезе през задния вход на кооперацията. Това

...
Премиерът позорно избяга, излезе през задния вход на кооперацията. Това
Коментари Харесай

Александър Сиди: Премиерът позорно избяга през задния вход на кооперацията, за да не отговори за Македония

Премиерът позорно избяга, излезе през задния вход на кооперацията.

Това сподели Александър Сиди – съпредседател на Вътрешна македонска революционна организация в предаването „ “ на Радио „ Фокус “.  

Пихме кафе начело на тротоара, напълно културно, без да нарушаваме нощната тишина, с концепцията да се срещнем с него преди да извърши националното изменничество и да го попитаме какво тъкмо е договорил, с кого го е договорил, в случай че всички виждаме какво е положението на връзките сред България и Македония – безусловно една самолетна линия, която просъществува два месеца, сподели Сиди.

Пет години македонското държавно управление и македонските държавни управления нищо не свършиха по контракта, който са подписали. Видяхме преди няколко дни митинг в центъра на Скопие, на който България беше унизявана брутално. И в това време този човек договаря. С какво договаря и какво тъкмо договаря, какво е това френско предложение, запита Александър Сиди и добави:

В исторически проект знаем прелестно, че нищо положително не е идвало от Франция. И какво се е трансформирало в последните месеци, та да има предложение за повдигане на ветото? Всички тези въпроси останаха за следващ път без отговор, макар че господин Петков беше доста безапелационен, че ще има изясненост по всички въпроси и ще бъде транспарантен процесът. Такъв явно виждаме, че няма.

Искали сме с публични писма срещи с управлението на страната, с министър-председателя и след настоятелни наши писма ни беше изпратен отговор от кабинета на министър-председателя, че можем да се срещнем вероятно с четвърти секретар на Външно министерство, което общо взето значи, че не желае да води разговор. Щом не желае да води разговор, методът е да се срещнем с него онлайн. Предполагахме, че ще излезе културно и ще приказва с нас, само че той не го направи, което не е изненада в действителност, акцентира Сиди.

Според Александър Сиди не Вътрешна македонска революционна организация, а дейностите на премиера и Политическа партия радикализират обществото.

Виждате през днешния ден какво се случва. Самото впиване във властта е нездравословно. Тези хора преди две години говореха по друг метод, всичките до един, които днеска ще излизат да стачкуват против опозицията си, добави Александър Сиди.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР