Премиерът Кирил Петков дойде с папка с имена на 19

...
Премиерът Кирил Петков дойде с папка с имена на 19
Коментари Харесай

Премиерът донесе във ВКП списък с 19 имена - сред тях Маджо, Таки и Петьо Еврото |

Премиерът Кирил Петков пристигна с директория с имена на 19 индивида за разпита във Върховната касационна прокуратура. От думите му стана ясно, че е прочел 10 от тях и те " от дълго време са в общественото пространство " - през последните 10 г. 

Някои са по-пресни случаи, като Мата Хари, означи министър председателят. И назова поименно някои от хората в неговия лист - Младен Михалев-Маджо, Таки, Петьо Еврото.

" След като са прекомерно от дълго време известни, въпросът е дали прокуратурата е направила всичко допустимо, с цел да сме сигурни като общество, че имаме правораздаване ", уточни той.

" Съжалявам, че прокуратурата има потребност изпълнителната власт да носи информация по този метод. Тук съм, с цел да предам всичко, което е в моите ръце. Това е обществена информация. Много журналистически следствия. Една прокуратура би трябвало да направи сама това домашно и сама да се самосезира по обществени данни - това е част от техните отговорности ", разяснява още Петков. 

Премиерът е убеден, че и прокуратурата разполага с данните. А привикването му във ВКП назова " непотребен пиар ", само че е удовлетворен, че до момента тези имена са се говорили по коридори, коридори и журналистически следствия, само че в никакъв случай публично от прокуратурата.

" Сега се надявам това да стане, откакто министър-председателят им го носи на крайници ", сподели на влизане Кирил Петков.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР