Премиерът е готов да отпусне още средства за решаването на

...
Премиерът е готов да отпусне още средства за решаването на
Коментари Харесай

Борисов е готов да даде още пари за хората с увреждания, но като е сигурен, че ще отидат където трябва

Премиерът е подготвен да отпусне още средства за решаването на проблемите на хората с увреждания, само че когато се убеди, че те ще отидат по предопределение " там където би трябвало " и фактически ще доведат до смяна. Това се разбра от негово изказване през днешния ден, измежду откриването на разширеният път сред Бургас и Слънчев бряг.

Бойко Борисов уточни, че на няколко пъти му е било казано, че не става въпрос за повече пари. " Според мен въпреки всичко пари са нужни и ще се веселя да стигнем досега, когато ще стане въпрос за повече пари ".

На мястото, където беше формалната гала, имаше и представители на протестиращите хора с увреждания от палатковия лагер в Бургас, които носеха тениски с надпис " Системата ни убива ".

Веднага след откриването на пътния сектор министър председателят даже подцени публицистите, с цел да организира обещаният диалог с тях. Той даже се тросна, че е бил представен неточно по тематиката, когато я е коментирал при визитата си в Израел. Според Бойко Борисов през 2016 година е бил решен въпросът с парите за децата с увреждания.

Пред публицистите той уточни, че никое друго държавно управление, даже предходните две, на които е бил министър председател, не са давали повече пари за обществени действия. Той на бързо изброи, че за Здравната каса са обезпечени четвърт милиард повече, за пенсионерите са дадени 215 млн лв. за добавки към пенсиите, 10 милиона в допълнение са отпуснати за Софийския университет, 15 млн. за Българска академия на науките и т.н.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР