Премиерът Бойко Борисов свикал експертен щаб в дома си за

...
Премиерът Бойко Борисов свикал експертен щаб в дома си за
Коментари Харесай

Борисов свикал щаб в дома си за отвлечения Адриан

Премиерът Бойко Борисов свикал експертен щаб в дома си за отвличането на Адриан Златков. За това описа в ефира на bTV бащата на отвлечения Тони Златков.

" Благодаря на служителите на реда и на Бойко Борисов, който ме предложения в дома си късно вечерта в деня на отвличането. Видях доста сериозен екип от служители на реда там, бащински изрази състрадание за цялата обстановка и ме увери, че ще направятвсичко допустимо да заловят похитителите. Преди това видях с очите си образувани два екипа за отвличането на Адриан. Благодарен съм за напъните по случая. Но мисля, че страхът у нас в никакъв случай няма да отмине ", сподели Златков.

Той показа, че сега фамилията му се възвръща от претърпяния стрес. " Адриан първоначално беше много объркан, само че последователно всичко ще се оправи ", сподели Тони Златков.

10 минути откакто е разкрил изоставената кола на сина си, той звъннал на 112 без още да знае, че става въпрос за похищение. Не допуска кой може да стои зад тва, само че и не счита, че бизнесът му е основна причина. " Не мисля, че съм нарушил нечий ползи ", сподели Златков.

Поисканата от похитителите незнайна сума е била събирана в продължение на 4-5 дни, за което на Златков са помогнали негови другари и сътрудници. Той още веднъж не разкри размера на поисканата сума. Допълни, че я е хвърлил от посочен му мост като сега на предаването е помолил полицията да не се меси.

Златков добавя, че похитителите са изпълнили всичко, което са дали обещание и въпреки да му е необичайно им благодари.

През април т.г. в автокъщата с луксозвни коли на Златков имаше тенденциозен пожар, като бащата на Адриан счита, е допустимо да има връзка с отвличането.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР