Премиерът Бойко Борисов пристига днес на Асеновградско шосе, за да

...
Премиерът Бойко Борисов пристига днес на Асеновградско шосе, за да
Коментари Харесай

Бойко Борисов инспектира Асеновградско шосе

Премиерът Бойко Борисов идва през днешния ден на Асеновградско шосе, с цел да ревизира персонално по какъв начин е изпълнена задачата, за която държавното управление отпусна близо 25 млн. лв.. Очакваше се министър председателят да отреже лентата на актуализирания път на 24 май, само че се оказа, че в този ден той има различен ангажимент.

По трасето от Пловдив до Асеновград с дължина 10 километра е положен финален износващ слой асфалт. Работниците довършваха през вчерашния ден след обед хоризонталната маркировка. Тя е направена от леден пластик, който устоя повече от багра. Натоварването на шосето е доста огромно и по данните на КАТ в двете направления минават над 17 000 автомобила на денонощие. " Изпълнихме обекта в точния момент, стана като автомагистрала ", разяснява през вчерашния ден инж. Паун Иванов, представител на " ИСА 2000 ".

" Предстои създаване на локалните платна от двете страни на пътя и на кръгово кръстовище до караулката. В момента се правят процедури по отчуждаване на частните парцели ", сподели регионалният шеф Здравко Димитров. Едновременно се изготвя план за уголемение на околовръстното шосе.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР