Премиерът Бойко Борисов е поел ангажимент за отпускане на допълнителни

...
Премиерът Бойко Борисов е поел ангажимент за отпускане на допълнителни
Коментари Харесай

Борисов ще търси пари за заплати на надзирателите и съдебната охрана

Премиерът Бойко Борисов е поел ангажимент за разпределяне на спомагателни средства за двете основни дирекции "Изпълнение на наказванията " и "Охрана ", оповестиха от Синдиката на чиновниците в пандизите. Това е станало на среща сред синдикатите, Борисов и правосъдния министър Цецка Цачева.
Отпуснатите в допълнение средства би трябвало да послужат за увеличение на главните месечни хонорари и равнене на сумите, плащани за характерни служебни действия с тези в Министерство на вътрешните работи, допълват от синдиката.
В следваща среща в Министерството на правораздаването са били избрани софтуерните стъпки, разпределени съответните задания със периоди за осъществяването им. Уговорена е била и последваща среща на 29 март.
Синдикатът на чиновниците в пандизите ще разиска направените оферти до края на седмицата и ще разгласи дали ще продължи протестните дейности.
До вземането на решение се анулират авансово плануваните до края на седмицата местни митинги в градовете Ловеч, Враца, Пазарджик и Стара Загора.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР