Премиерът Бойко Борисов е обещал две сигурни места на СДС

...
Премиерът Бойко Борисов е обещал две сигурни места на СДС
Коментари Харесай

Борисов обеща 2 сигурни места на СДС в предстоящия Европарламент

Премиерът Бойко Борисов е заречен две сигурни места на Съюз на демократичните сили в идния Европейски парламент. Това стана ясно по време на среща в централата на ГЕРБ на управленията на двете партии, написа БГНЕС.

 © БГНЕС
Председателите на двете политически сили Цветан Цветанов и Румен Христов дефинираха срещата като опознавателна. Следващата седмица следва нова среща, на която ще бъдат изчистени всички зародили през днешния ден въпроси.

„ Това, което съм се схванал с Цветанов, е да им се даде избираемо място. Сигурно избираемо място да има в листата “, сподели министър-председателят Бойко Борисо след срещата.

Той се надява и други политически сили да се причислят към обединението, с цел да можем да пазиме редица значими за българското общество въпроси, като „ пакета подвижност “. В края на срещата министър председателят съобщи, че има прекомерно доста задания като министър председател, по тази причина няма време да се занимава с съдружни диалози и по тази причина разчита на експертния капацитет на управленията на двете партии.

Официалното показване на листата ще бъде на 31 март.

Миналата седмица ръководителят на ЕНП Жозеф Дол прикани двете партии-членки на европейската десница да излязат в общ фронт на евровота
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР