Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Бойко Борисов ще участва в парламентарния контрол

Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила ще отговори на депутатско запитване за Бялата книга за развиването на Европа. Това планува програмата за петъчния парламентарен надзор на Народното събрание.

Въпросът към Бойко Борисов е заложен от водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила. Към министър-председателя има и различен въпрос по отношение на концепцията за основаване на обща европейска войска. Предвидено е парламентарният надзор да стартира в 11.00 часа. В него ще вземат присъединяване 13 министри от кабинета.

Преди това законодателната стратегия на депутатите планува разглеждането на четири законопроекта за изменение и допълнение на Гражданския процесуален кодекс на първо четене. Част от задачите на измененията в кодекса са усъвършенстване производството във всичките му етапи посредством въвеждане на спомагателна гаранция за отбрана ползите на страните и премахване на аргументите за неефективност на насилственото осъществяване. Предлага се да се усили срокът, в който длъжникът да бъде издирван, както и да им е даде опция да апелират оценката на неподвижен парцел.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР