Премиера на книгата на д-р Десислава Стойчева "Актьорите, мениджърите и

...
Премиера на книгата на д-р Десислава Стойчева "Актьорите, мениджърите и
Коментари Харесай

Десислава Стойчева представя новата си книга в Младежкия театър

Премиера на книгата на доктор Десислава Стойчева "Актьорите, мениджърите и уменията на бъдещето " ще се състои на 25 октомври от 19 ч. на камерната сцена в Младежкия спектакъл "Николай Бинев ".
Д-р Десислава Стойчева е сертифициран управител на планове от Международната асоциация по ръководство на планове, преподавател по Арт мениджмънт, обучител по "Умения за работа " и професионална актриса. Има английска професионална подготовка за оценител на планове по методиката за възвращаемост на вложенията. Ръководила е плановете на Британския съвет в България във всички области на изкуствата.
Като районен арт управител за страните от Югоизточна Европа и Европейски Съюз и световен управител "Финанси и оценка " на програмата за развиване на умения за работа, управлява екипи допълнително от 70 страни. От 2005 година преподава арт мениджмънт в НАТФИЗ и е един от основателите на магистърската стратегия "Мениджмънт в театралните изкуства ". Авторка е на книгата "Управление на новаторски театрални планове " и на публикации в профилирания щемпел. Води образования по "меки умения " - презентационни и информационни, работа в интернационалните екипи, междукултурна връзка и други Ментор е в интернационалния курс "Как да успееш на работното място в световния пазар ".



Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР