Прелюбопитна подробност за истинския вдъхновител на десанта на Христо Иванов

...
Прелюбопитна подробност за истинския вдъхновител на десанта на Христо Иванов
Коментари Харесай

Кристалина Георгиева маша на Сорос за протестите - вечеряла с Христо Иванов преди щурма на Росенец и активните мероприятия срещу Борисов

Прелюбопитна детайлност за същинския подстрекател на десанта на Христо Иванов на плажа в "Росенец ", откъдето потеглиха митингите, изскочи от засекли негова загадка завера ден преди историческия му взлом. Човекът, нахъсил и стимулирал някогашния правосъден министър да тръгне към обетованата земя и да провокира народен скандал, е не какъв да е, а основният изпълнителен шеф на Световната банка Кристалина Георгиева, написа "Уикенд ".

Тъкмо с хиперамбициозната дама Христо Иванов вечерял в закътана механа в София вечерта преди огромния взлом на така наречен Доган сарай край Бургас, при който чиновниците на НСО избутаха упорития политик в морето и последваха оставки в спецслужбата и всеобщо плажуване-протест седмица по-късно.

ВИП госпожата обрисувала хитроумния проект на Иванов, с който добре се знаят още от времената, когато той бе правосъден министър в кабинета Борисов. Макар и много мнителен по природа, към Георгиева юристът имал уязвимост, тя от много време се употребила с доверието и респекта му и този път съумяла да го въодушеви за революционното корабоплаване, след което бе ясно, че ще се разбуни страната и ще последват всеобщи митинги.

"Може да се окаже, че Кристалина Георгиева е един от архитектите на митингите. Въпросът е дали зад нея не стоят други сили ", изясняват конспиратори.

Ходът на Кристалина бил подбуден от една страна от обстоятелството, че е на конци при Сорос, а от друга - от остаряла рана, нанесена от премиера Борисов през 2019-а, когато блокира нейната кандидатура за комисар по външните работи на Европейски Съюз, с цел да избави за поста на еврокомисар Мария Габриел, защото България нямаше по какъв начин да получи и двете позиции. Още тогава Кристалина се обидила люто и търсела подобаващ миг, с цел да си отмъсти почтено, считат източници. Твърди се, че в изтеклия абсурден запис с гласа на Бойко Борисов, прословутата имитация "на*бал съм ги с 200 тия чужденци, визирала таман схемата с прецакването на досегашната му любимка.

"Тя има прелестна работа в Световната банка, не е без работа, с цел да й търсим пост. Доста сътрудници я повдигнаха за ръководител за Еврокомисията, само че би трябвало болшинство ", споделил тогава министър председателят.

Макар и през днешния ден изпълнителен шеф на най-престижната международна институция, Кристалина по този начин и не не запомнила нанесения удар и като предизвикала Христо Иванов към радикални дейности, най-сетне намерила търсеното сладко възмездие.

"Кристалина не не помни елементарно и избра много подобаващ миг, с цел да си върне за това, което я бе травмирало за много дълго време. Въпросът е, че откри подобаващия човек в подобаващото време за подлия проект ", разясниха осведомени с цялата предистория на десанта в "Росенец ". Въпросът обаче е дали Кристалина Георгиева има някакви политически упоритости в България. Според осведомени, тя най-вероятно се е нагърбила със задачата да обезпечи интернационална поддръжка за протестиращите и да ги показа в добра светлина пред международните политически водачи, в случай че се наложи.

Уйдурмата с Георгиева ясно сочи, че Сорос е зад митингите у нас. Тя е кукловодът, който обезпечава външния напън, посредством доближени на соросоидите интернационалните медии и институции.

Иван Кръстев пък бил създател на сюжетите за акциите на Иванов. Те копират сходни провокации, които Навални прави в Русия. Иван Кръстев преди години ходеше в Москва да го поучава. Христо Иванов е реализатор, а локален координатор на всичко е Прокопиев.

"Кристалина Георгиева очевидно към този момент работи с Радев, откакто Борисов е изтъркан ", регистрират анализатори.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР