Прелюбодейство, извънбрачно дете и голямо наследство вероятно стоят зад брутално

...
Прелюбодейство, извънбрачно дете и голямо наследство вероятно стоят зад брутално
Коментари Харесай

Български полицай разстреля гръцки лекар заради жена

Прелюбодейство, извънбрачно дете и огромно завещание евентуално стоят зад брутално ликвидиране, осъществено от български служител на реда в Гърция, което обаче прераства до повсеместна покруса за всички забъркани.

Случката се разиграва на о. Крит, където служителят на реда от Казанлък Красимир Карчев прострелва 62-годишният кардиолог Христодулос Казандзакис.

Намериха главата на убитата журналистка Ким Вал

Страната на неограничените престрелки

Лекарят е разстрелян колата си, точно на рождения му ден. Той е ранен три пъти в гърба и един път, съдбовно, в главата, откакто служителят на реда му провел засада на пътя.

Случката е шокирала общността на острова с бруталността си. На самобитната екзекуция има очевидци, а българинът е хванат доста бързо.

Оказва се, че той е остарял прочут и най-вероятно ухажор на брачната половинка на лекаря – Дешка Говедарова, също от Казанлък. Тя също е арестувана в полицита.

Говедарова отдавна е почнала да работи като камериерка в Гърция, където се среща и влюбва, а след това и дами за заможния кардиолог. Те имат и 3-годишно дете.

Жената и Карчев се познавали от дълго време и стартират любовни връзки преди няколко години, както и сами признават.

Полицаят, който е на 37 и има 10-годишен опит като действен чиновник в Министерство на вътрешните работи, постоянно почнал да пътува до Крит. Той има наследник от предходен собствен брак.

Гръцките управляващи имат няколко догатки по какъв начин се е стигнало до съдбовния 7 октомври. В основата са любовните връзки сред двамата българи, възпрепятствани от гръцкия доктор. Същият обаче е оставил зад себе си огромно завещание, което е допустимо също да е било претекст за действието.

Предполага се и че Казандзакис се е усъмнил дали той е биологичният татко на детето си, защото към този момент бил наясно с изневярата на жена си и може би е желал ДНК-тест на детето.

Заловеният служител на реда е направил признания за убийството пред гръцката полиция.

Неясна ще е ориста на дребното дете, което или ще бъде поето от гръцките институции, или ще отиде при баба си в Казанлък.

Братът на Дешка решил да уважи паметта на убития й брачен партньор, само че бил изпъден от погребението.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР