Прелюбодеецът си паднал по певица от сериозния жанр. Синът на

...
Прелюбодеецът си паднал по певица от сериозния жанр. Синът на
Коментари Харесай

Разкриха Фики Стораро! Ето коя е тайната му любовница СНИМКА

Прелюбодеецът си паднал по певица от " сериозния род ". Синът на чалга барда Тони Стораро Фики върви по стъпките на татко си и изобщо не счита да остава правилен брачен партньор, научи кореспондент на LifeOnline.bg.

Фики си има загадка държанка, която ловко крие, въпреки към този момент да е фамилен мъж с жена и дете.

Според ХотНюс чалгаджията си провел секрети рандевута с екзотичната близначка Владислава Димитрова, която дружно със сестра си Алекс нашумя с присъединяване си в " Х-Фактор " през 2013 година.

Благоверната на Фики - Гюлджан научила за изневерите му, само че била наясно още преди да се омъжи за него, че я чака такова бъдеще, по тази причина и си мълчала и преглъщала всичко.

 Близначката Влади била тайната държанка на Фики Стораро

Още преди да се вземат, майката на Фики Валя и обяснила какво е претърпяла с татко му Тони, и че най-вероятно ангелите на Фики не са по-силни, пък и е видял задоволително „ добър “ образец от татко си. Тя й обяснила, че в името на фамилията би трябвало да си мълчи и да преглъща изневерите на неверника.

" Крушата не пада по надалеч от дървото. Какъвто бащата на Фики, подобен и сина му ", разясняват в чалга средите и означават, че братчето на Фики Емрах също се е отдал на разгул и разврат със знайни и незнайни нощни пеперуди.

И нищо чудно с подобен татко - фолк ветерана Тони Стораро е общоизвестен с креватните си афери , които включват не една и две колежките, както и доста манекенки, плеймейтки и елементарни проститутки, само че обичано му било да прелъстява заможни бизнес дами.

За връзките на Тони със Софи Маринова се разнасят митове, славата му на популярен ухажор се носи от уста на уста и доста дами, които го познават от близко, настояват че той с лекост ги омайва, а скоро по-късно ги качва до парадайса.

Неговата жена Валя също живеела с мисълта за изневерите му години наред. Стискала зъби и мълчала, защото знаела, че няма какво да направи, с цел да избегне това, а въпреки всичко желае да запази фамилията си.

В началото на кариерата си, младият жребец Тони даже криел, че е фамилен, сякаш че това щяло да му пречи в кариерата, истината обаче е, че го правел за не се тормозят девойките да преспиват в леглото му след присъединяване.

Припомнете си, че Фики бе спряган в любовни афери и сдруги свои колежки - Преслава и Галена, които се изпокараха поради него.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР