Прекрасно настроение и положителна енергия заля Морската градина във Варна

...
Прекрасно настроение и положителна енергия заля Морската градина във Варна
Коментари Харесай

„Улица на мечтите“ създаде във Варна прекрасно настроение

Прекрасно въодушевление и позитивна сила заля Морската градина във Варна при първата по рода си Панорама на детските и юношески креативен и спортни школи „ Street of Dreams “ / “Улица на фантазиите “/, оповестиха от локалната администрация.

Сияещи деца и младежи и техните ръководители, облечени в своите луксозни костюми и спортни екипи танцуваха, пяха, рисуваха и спортуваха в пространството към Слънчевия часовник на Варна като дадоха опция на хиляди гости да се потопят в невероятната атмосфера, която царува във всяка една школа и клуб.

Посетителите имаха опция да се срещнат персонално с ръководители и треньори , да научат повече за тяхната активност и изберат подобаващото място за сбъдване на фантазиите на техните деца .

За дребни и огромни уредниците и участниците в панорамата бяха подготвили доста атрактивни и занимателни завършения.

Близо 30 школи и клубове се включиха в огромното събитие. Всеки от участниците имаше опция да показва своята активност на сцена, като за тяхното атрактивно показване се погрижи водещият на събитието – най-хубавият състезателен публицист на Варна Румен Генов .

Аниматори на „ Улица на фантазиите ” бяха очарователните близначки Роси и Стаси Станчеви, които завъртяха децата във флашмоб и се пигрижиха малчуганите от публиката също да си прекарат отлично с атракционите, които създадоха от плажни топки, пояси и други продукти, знак на лятото и безгрижието.

Първата по рода си демонстрация за Варна почете и кметът на морската столица Иван Портних . Той приветства уредниците и участниците в самодейността, като напомни, че от тази година Община Варна започва план за поддръжка на частните школи и клубове , които могат да получат финансиране за закупуване на костюми, образуване на шампионати и спектакли и други събития.

Кметът обиколи всяка от шатрите на участниците, беседва с хореографи, треньори, педагози и техните ученици, с цел да ги поздрави за напъните, които поставят в развиването на надарените варненски деца. Той срещна всеки персонално с опциите и поддръжката, която общината дава.

„ Улица на фантазиите “ е самодейност на Сдружение „ Пресклуб Варна “ , която е подкрепена от Дирекция „ Образование и юношески действия “ в Община Варна в направление „ Младежки пространства – действия навън и здравословен метод на живот “.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР