Преходът към USB Type-C не подобри производителността на зареждане на

...
Преходът към USB Type-C не подобри производителността на зареждане на
Коментари Харесай

USB Type-C не помогна на Apple: ето класацията на смартфоните с най-бързо зареждане

Преходът към USB Type-C не усъвършенства продуктивността на зареждане на смарт телефоните Apple. Наскоро беше оповестена инфографика, която обобщава и съпоставя скоростта на зареждане на другите смарт телефони. Този лист включва модели, които могат да се зареждат по-бързо от други.

Лидер в листата е Realme GT Neo 5 с мощ на зареждане от 240 W. Това е най-бързият резултат досега, защото може да получи първите 20% заряд единствено за 80 секунди и да доближи 100% за 11 минути. На второ място е Redmi Note 12 Pro, който се зарежда с мощ от 210 W и се нуждае от 11 минути и 13 секунди, с цел да изпълни батерията. Бронзът завоюва iQOO 10 Pro с 200 W зарядно, при което цялостното зареждане лишава 12 минути и 16 секунди.

Също по този начин в топ 10 са още iQOO 11S, Red Magic 8 Pro+, Realme GT Neo 3, OnePlus Ace, Realme GT 5, OnePlus Ace 2 Pro и OnePlus Ace Pro. Всички те са с време за зареждане по-малко от 20 минути.

За страдание всички смарт телефони iPhone 15 бяха на последните редове в листата, споделят създателите на инфографиката, защото им трябват към 2 часа, с цел да се заредят изцяло.

Тестовете удостоверяват, че базовият iPhone 15 има оптималната постоянна мощ от 20,3 W и междинна от 8,9 W. iPhone 15 Pro Max създава оптималната постоянна мощ от 24,9 W и приблизително 11,6 W. Между другото, даже най-бюджетните смарт телефони на Xiaomi поддържат 30W бързо зареждане.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР