Преговорите с Украйна все още са ненужни, врагът трябва да

...
Преговорите с Украйна все още са ненужни, врагът трябва да
Коментари Харесай

Медведев с нов отвратителен коментар: Украйна трябва да пълзи на колене, тя е част от Руската империя

" Преговорите с Украйна към момента са ненужни, врагът би трябвало да пълзи на колене и да моли за благосклонност ". Така е коментирал договарянията за мир на срещата на върха в Джеда Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация, предават съветски медии, представени от.

" Трудно е да се осъди желанието да се постави завършек на войната.

Невъзможно е да се оспорват позоваванията на Устава на Организация на обединените нации, като се подсети обаче, че с изключение на суверенитет, съществува и правото на нациите на самоопределяне.

Но всички оферти за мир имат късмет за триумф, в случай че са изпълнени три съществени условия:

1. Участие и на двете страни на спора. Това не е по този начин.

2. Отчитане на историческия подтекст. А той е следният: страната Украйна в никакъв случай не е съществувала преди 1991 година Тя е част от Руската империя.

3. Разглеждане на актуалните действителности. А те са следните: Украйна се намира в стадий на полуразпад и част от нейните територии са върнати на Русия.

Посредникът, който е подготвен да признае тези явни неща, има късмет за триумф.

Всички останали - никакъв.

Самите договаряния обаче към момента не са нужни. Врагът би трябвало да пълзи на колене и да моли за благосклонност ". Припомняме, че през вчерашния ден Медведев наричаше украинците " гадове " и " копелета " в изблик на гняв за интонации съветски петролен танкер.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР