Преговорите между Челси и Мейсън Маунт за подновяване на договора

...
Преговорите между Челси и Мейсън Маунт за подновяване на договора
Коментари Харесай

Челси и Мейсън Маунт не могат да се разберат за нов договор

Преговорите сред Челси и Мейсън Маунт за възобновяване на контракта на играча са в задънена улица. Двете страни от много време водят диалози по въпроса, само че без необикновен напредък. На този стадий никой не желае да отстъпи от изискванията си и договорката е надалеч от завършване, оповестява " Лондон Ивнинг Стандард ".

24-годишният халф, който през последните две години печели премията за най-хубав футболист на Челси за сезона, остава един от най-зле платените играчи на " Стамфорд Бридж ". Той упорства да заплатата му да стане като на множеството му съотборници в националния тим на Англия, което значи над 200 хиляди паунда на седмица.

Новият притежател на " сините " Тод Боели обаче на този стадий не е податлив да удовлетвори настояванията на Маунт. Неговото предложение е за 7-годишен контракт, само че с по-ниска от мечтаната от футболиста заплата. Основната причина за това е, че множеството нови играчи, които бяха привлечени на " Стамфорд Бридж " през зимата, се съгласиха на хонорари от порядъка на 70 хиляди паунда на седмица, въпреки те да са под стандартите за топ играчите в Англия.
 Съсипват от рецензии Марк Кукурея
Съсипват от рецензии Марк Кукурея

Лудост е, че за него са дадени 70 млн. евро
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР