Преговори между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ вероятно се водят Депутати от

...
Преговори между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ вероятно се водят Депутати от
Коментари Харесай

Депутати от ПП-ДБ с инструкция да бъдат в София, спират медийните изяви на свои представители

Преговори сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ евентуално се водят

Депутати от " Продължаваме промяната - Демократична България " имат директива да се прибират незабавно в София и наложително да са в Народното събрание идната седмица. Това стана ясно от пост на народния представител Манол Пейков, който е на посещаване в Япония. 

" Мда-аам, и тогава настава моментът, е който получаваш това заветно позвъняване, ЧЕ СЛЕД 48 ЧАСА би трябвало да си на линия на " Дондуков " 2 в София, България, жив или мъртъв. - и ти вдигаш телефона и без да се поколебаеш даже и за момент, сменяш датите на всичките си полети за връщане, събираш си багажа ", написа късно вечерта депутатът Манол Пейков в персоналната си Facebook страница.

Малко по-късно постът беше редактиран, като от първичния му тип изчезна срокът от 48 часа.

В изгода на спекулациите, че двете водещи политически сили може да са намерили общ звук в разговора, пристигна и решението на ПП-ДБ да анулира всички медийни участия на свои представители, написа бТВ.

48-часовият период от първичния пост на Манол Пейков съответствува с вторник - евентуалният ден за изключително съвещание на Народното събрание, което да гласоподава ново държавно управление. А наложителното наличие се свързва с значимостта на всеки ден глас. Тя набъбна доста, откакто предходната седмица съдружните сътрудници на ПП-ДБ - партиите " Зелено придвижване " и " Средна европейска класа ", оповестиха, че депутатите им няма да гласоподават " за " кабинет на ГЕРБ.

Друго забавно в обявата на Пейков е объркания адрес на Министерския съвет, който не е  " Дондуков " 2, защотро там се обитава президентсвото на Румне Радев.

„ Според мен се прекрачиха всички граници. Няма връщане обратно чисто електорално. Ако продължат с държавното управление, ще платят тежка цена “, сподели в предаването „ Тази неделя “ по бТВ политологът Татяна Буруджиева.

„ Според мен отиваме на избори сигурно. Не виждам по какъв начин ще избегнем тази догадка. Дори да има избори, отново ще предпочитам Делян Пеевски, Бойко Борисов и Кирил Петков “, разяснява тематиката и политологът Слави Василев.

Преговори сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ евентуално се водят и сега. Това беше доказано от самата Габриел преди дни, както и от източници на NOVA. Този път диалогът не се води в така наречен Триъгълника на властта, където са формалните здания на Президентството, Министерския съвет и на някогашния Партиен дом, в който в този момент се обитава Народното събрание.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР