Предварителните продажбите на VC Spectra (SPCT) победиха крипто зимата по

...
Предварителните продажбите на VC Spectra (SPCT) победиха крипто зимата по
Коментари Харесай

Задълбочен преглед: VC Spectra vs. Arbitrum vs. Optimism – дешифриране на стойността

Предварителните продажбите на VC Spectra (SPCT) победиха крипто зимата по невъобразим до момента метод с трицифрен растеж.

Докато екосистемата Arbitrum (ARB) се приготвя за изборите за Съвет за сигурност на 25 септември, цената ѝ продължава да се намалява.

От друга страна, Optimism (OP) стана очевидец на стартирането на USDC в главната мрежа на OP на 5 септември.

Нека се потопим надълбоко в разбирането на това коя е най-хубавата криптовалута за покупка измежду VC Spectra (SPCT), Arbitrum (ARB) и Optimism (OP).

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

Трицифреният растеж на VC Spectra (SPCT) побеждава синия цвят на мечия пазар

Крипто вложителите са изправени пред редица опасности заради неналичието на регулация, високата волатилност и фрагментирания пазар. Въпреки високата рентабилност, съществуват няколко бариери за нахлуване в крипто бранша , като да вземем за пример условия за механически знания и финансово положение.

VC Spectra (SPCT) взема решение тези проблеми, с които се сблъскват както начинаещите вложители в криптовалута, по този начин и специалистите.

VC Spectra (SPCT) е ръководен от общността, децентрализиран, либерален фонд за рисков капитал и платформа за търговия. Освен това точно специалисти вложители и рискови капиталисти избират най-хубавите ICO и DeFi компании, в които VC Spectra (SPCT) да влага.

Също по този начин на потребителите на VC Spectra (SPCT) се дават усъвършенствани разбори на данни, индикатори за успеваемост и следене на портфейла, които оказват помощ за идентифициране на пазарните трендове.

Родният токен на VC Spectra, SPCT , понастоящем е в стадий 3 на обществена предварителна продажба , като се продава на цена от $0.025 за токен. Инвеститорите от първи и втори стадий на предварителната продажба на VC Spectra (SPCT) осъществиха растеж на вложенията от надлежно 212.5% и 127.27%.

Освен това вложителите от трети стадий ще получат облаги на стойност 220% , когато SPCT доближи $0.08 за токен след края на всички стадии на предварителната продажба.

Функционалността и безумните облаги може да трансфорат VC Spectra (SPCT) в един от най-хубавите алткойни за покупка, съгласно специалистите.

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

Arbitrum (ARB) се приготвя за изборите на Съвета за сигурност, до момента в който цената се търгува в диапазон

Екосистемата на Arbitrum (ARB) се разраства екстензивно в актуалните мечи пазарни условия. Lybra Finance започва peUSD на Arbitrum One на 1 септември. На същия ден Supra Oracles започва Supra DORA в мрежата Arbitrum (ARB).

Също по този начин на 7 септември Deri Protocol започва Deri Chain Testnet в мрежата Arbitrum (ARB). На същия ден BlockGames също разгласи интеграция с мрежата Arbitrum (ARB). Но най-голямата вест за мрежата е утвърждението на DAO за изборите за Съвет за сигурност на 25 септември.

Въпреки тези известия, цената на Arbitrum не сподели никакви признаци на възобновяване. Стойността на ARB на 1 септември беше $0.899 , търгувайки се в диапазон през идващите дни, с цел да доближи $0.900 на 8 септември.

Стагниращото деяние на цената на Arbitrum накара специалистите да бъдат внимателни във връзка с вложенията в Arbitrum (ARB) и да търсят по-добри вероятности другаде.

Цената на Optimism (OP) продължава да се намалява, даже откакто USDC започва в главната мрежа на OP

Цената на токена Optimism (OP) се увеличи до $1.51 на 29 август след успеха на Grayscale над SEC . Въпреки това токенът Optimism (OP) беше понесен обратно от мечия пазар и цената му непрестанно спада .

Токенът Optimism (OP) не съумя да покаже признаци на мощ макар големия напредък на екосистемата. На 5 септември Circle разгласи, че нейната постоянна монета, USDC , е в деяние в главната мрежа на Optimism (OP). На 7 септември Kromatika Finance разгласи, че добивът на Liquidity е на линия в Optimism (OP).

Монетата Optimism (OP) е спаднала с 13.2% от най-високата си стойност на 29 юли и на 8 септември се търгува за $1.34 на 12 септември.

Като цяло цената на Arbitrum (ARB) и Optimism (OP) не демонстрира признаци на усилване. Така VC Spectra (SPCT) може да се очертае като победител измежду най-хубавите криптовалути за покупка съгласно специалистите.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР