Предстоят интересни времена. Това заяви главният прокурор Иван Гешев пред

...
Предстоят интересни времена. Това заяви главният прокурор Иван Гешев пред
Коментари Харесай

Иван Гешев прогнозира пред депутатите интересни времена

Предстоят забавни времена . Това съобщи основният прокурор Иван Гешев пред депутатите по време на разискването на годишния отчет на прокуратурата. Припомняме, че през вчерашния ден основният прокурор показа отчета си пред отрасловата комисия .

Иван Гешев подсети главните моменти от статистиката на прокуратурата за свършената работа през годината.

Той подсети законодателни планове на Васил Божков и се закани, че прокуратурата ще следи дали неговите законодателни начинания ще бъдат входирани в Народното събрание и дали ще бъдат признати. В дома на президентския консултант Пламен Узунов са открити " досиета " на съвсем всички политици от прехода до в този момент, както и на знакови лица от престъпния контингент, стана ясно думите му. Обвинител номер едно напомни казаното от през вчерашния ден за разпитите на премиера Бойко Борисов за записите с негово присъединяване, за фотосите от спалнята, както и за Барселона гейт.

Българската прокуратура ще проверява всеки, който е нарушил закона , без значение дали е служител на реда или елементарен жител, без значение дали е обществено слаб, дали е министър или малък служител в президентството, закани се Иван Гешев. Ние не вършим разлика и нямаме двойни стандарти , акцентира той.

Обвинител номер още веднъж едно посочи, че прокуратурата няма да се включва в идната предизборна акция .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР