Предстоящият месец август ще бъде решаващ за много зодиакални знаци.

...
Предстоящият месец август ще бъде решаващ за много зодиакални знаци.
Коментари Харесай

Павел Глоба вещае драстични промени за 3 зодии през август

Предстоящият месец август ще бъде решителен за доста зодиакални знаци.

За мнозина осмият месец на 2021 година най-сетне ще разреши да се разделят с проблемите, които са ги преследвали напоследък и макар всички трудности, в навечерието на есента ще могат да дишат по-свободно.

За представителите на три зодиакални знака обаче последният месец на лятото ще донесе обилни промени, споделя известният съветски астролог Павел Глоба. Специалистът отбелязва, че те би трябвало да бъдат извънредно деликатни през този интервал. И да не се опасяват да създадат смела стъпка напред.

Близнаци

През август представителите на зодия Близнаци ще помислят за промяна на работата. За някои от тях звездите вещаят позиция, на която ще останат в сянка, само че в това време ще печелят положителни пари.

Но това не е всичко. Павел Глоба означи, че някои Близнаци ще помнят този август дълго време, тъй като ги чака женитба, пренасяне или раждане на дете.

Рак

Тази зодия несъмнено няма да скучае през август. И макар че Раците нормално се опасяват да рискуват, младите представители на този знак ще могат да изпитат шанса си - и щастието ще се усмихне на доста от тях.

Всички останали също ще имат забавни познанства, завършения и изненади.

Скорпион

Астрологът вижда опция за Скорпионите да трансформират фрапантно живота си. За да създадат това обаче, те ще би трябвало сами да изберат вярното решение и да подхващат тази смела стъпка.

Възможно е това да е обвързвано с връзките с половинката им. Възможно е и да срещнат индивида на живота си и да се оженят за него, написа уеб сайтът jenata.blitz.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР