Предстоящият кръг във Висшата лига е застрашен от вълна от

...
Предстоящият кръг във Висшата лига е застрашен от вълна от
Коментари Харесай

16 звезди на Висшата лига може да попаднат под ударите на закона след паузата за националните отбори

Предстоящият кръг във Висшата лига е заплашен от вълна от рестрикции за част от звездите, играещи в шампионата. Това е по този начин, тъй като Англия постанова строги ограничавания за достъп на хора, идващи в страната от Южна Америка и други зони, в които коронавирусът вилнее с цялостна мощ сега. 16 от огромните футболни звезди може и да пропуснат идния кръг през уикенда затова, научихме от Sky Sports.

Някои от играчите даже ще имат единствено 35 часа сред мачовете на своята татковина и тези на клубните им тимове.

Двама от главните играчи на Ливърпул - Фабиньо и Алисон, ще бъдат от засегнатите, тъй като те се чака да играят против Уругвай в петък, до момента в който техния клуб играе против Уотфорд в събота. „ Мърсисайдци “ затова помолиха „ стършелите “ за изместване на мача с един ден, с цел да бъде спазен регламентът за двудневна карантина. Съперникът обаче е отказал.

В Манчестър Сити имат същия проблем с Габриел Жесус и Едерсон. Двамата бразилци ще имат единствено 37 часа, с цел да стигнат в точния момент в Манчестър за мача с Бърнли, само че явно това няма по какъв начин да стане.

Тотнъм е един от най-засегнатите клубове на „ Острова “, тъй като селекцията на Нуно Еспирито Санто включва Емерсон Роял, Кристиян Ромеро, Джовани Ло Селсьо и Давинсон Санчез. „ Шпорите “ ще мерят сили с Нюкасъл в отсъствието на тези четиримата.

Манчестър Юнайтед също не е пожален от рестриктивните мерки, тъй като в отбора са Фред и Единсон Кавани.

Останалите клубове, които най-вероятно ще имат проблеми този уикенд, са Астън Вила с Дъглас Луиз и Емилиано Мартинез, Евертън с Йери Мина, Нюкасъл с Мигел Алмирон, Челси с Тиаго Силва и Лийдс с Рафиня.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР