Предстоящата боксова среща между живата легенда на спорта Майк Тайсън

...
Предстоящата боксова среща между живата легенда на спорта Майк Тайсън
Коментари Харесай

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен като професионален двубой

Предстоящата боксова среща сред живата легенда на спорта Майк Тайсън и ютубъра-боец Джейк Пол ще бъде контролирана като професионален дуел. Това оповестява американската медия ESPN, като се базира на информация от Отдела по лицензи и спортни регулации на щата Тексас.

57-годишният Тайсън (50-6) и 28-годишният Пол (9-1) ще се сблъскат на 20-и юли в Арлингтън, Тексас. Резултатът от боксовия двубой ще бъде публично въведен в статистиките им.

“Не се майтапих, когато споделих, че това ще е същинска борба. Ще се забележим през юли ”, разяснява Джейк Пол в обществените мрежи.

Все отново двамата няма да се боксират с ръкавици с размер 8 унции, а с по-безопасните такива от 14 унции. Рундовете ще бъдат осем с дължина две минути всеки.

Последната борба на Железния Майк бе през ноември 2020-а. Тогава той изигра осем рунда против различен деец някогашен международен първенец - Рой Джоунс-младши. Нокаутьорът от Ню Йорк има 44 триумфа в кариерата си без да се стига до съдийско решение.

Пол е в серия от три следващи победи. Единственото му проваляне бе нанесено от Томи Фюри. Най-значимите триумфи на влогъра са против някогашните звезди на UFC Нейт Диаз, Бен Аскрен и Тайрън Уудли.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР