Предстои ни много тежък предизборен период, насреща си имаме политически

...
Предстои ни много тежък предизборен период, насреща си имаме политически
Коментари Харесай

Цветанов: Политическите ни опонентите нямат идеи и разчитат на компромати

Предстои ни доста тежък избирателен интервал, отсреща си имаме политически конкурент като Българска социалистическа партия, който не предлага политики. Те не желаят спор всъщност за евроизборите, направиха всичко допустимо техният лидер на листата да бъде нападателен и нахален.

Това не е обръщение за същността на европейския избор, а той е нещо извънредно значимо, тъй като в европейските институции се одобряват параметрите, бюджетите и главните политики, които всяка една страна би трябвало да извършва. Нашата евролиста ще бъде от способени и знаещи хора, които познават функционалностите на европейските институции и имат признанието на европейските водачи. Убедителната победа на евровота ще ни даде сили за идния локален избор. Tова съобщи заместник-председателят на ГЕРБ и ръководител на Националния избирателен щаб Цветан Цветанов пред близо 250 души в Поморие. Той откри обичайния Областен семинар на бургаската конструкция на партията в Гранд Хотел „ Поморие “. На него участваха регионалният началник Димитър Бойчев и неговите сътрудници народни представители от Бургас, зам.-министри, зам.-председателят на партията и кмет на Бургас Димитър Николов, зам.-областни шефове, общински съветници, ръководители на клубове и други Модератор на събитието бе бургаският народен представител Ивелина Василева. Цветанов предвижда, че с оповестяването на листата претендентите ще чуят всевъзможни погрешни неща от Българска социалистическа партия. „ На локалните избори борбата ще бъде още веднъж безмилостна.

Ще се стараят да дискредитират сполучливите кметове с компромати. Опонентите ни нямат какво друго да предложат, нямат хрумвания. Затова би трябвало да поддържаме кметовете. Без работата им в общините нямаше да имаме тези триумфи във всички национални избори. Гръбнакът на една партия е локалната власт, положителната конструкция от партийни организации и непрекъснатият разговор. Силата ни е, когато поддържаме всичко, което е положително за страната ни и хората да усетят, че политиката стига до тях.Това е партия ГЕРБ “, съобщи той. Пред многочислената конструкция Цветанов даде редица образци за компромати против ГЕРБ в предишни години директно или по време на акция по отношение на него, по отношение на кмета на Бургас Димитър Николов, аферата „ Костинброд “ и други „ Когато 2013-2014 управляваха тези, които през днешния ден споделят, че с „ Визия за България “ могат да са по-добри от нас – спираха еврофондовете и кметовете страдаха “, подсети Цветанов. „ В нашата предизборна платформа ще представим приликите си с ЕНП, а не както направиха от Българска социалистическа партия – да подчертават върху разликите с ПЕС. Когато си член на партия и политическо семейство, би трябвало да показваш какво ви сплотява, а не това, което ви разделя. Това демонстрира, че Българска социалистическа партия са неискрени към техните гласоподаватели. Те залагат на това, което може да предизвика националпопулистките настроения на хората “, показа още ръководителя на Националния избирателен щаб. „ Вероятно всички сте видели лидера на листата на Българска социалистическа партия – упрекнатата в пране на пари в изключително огромни размери Елена Йончева – през вчерашния ден да споделя, че има вяра на турската страна по отношение на изявлението Мевлют Чавушоглу, само че не и на премиера Борисов и държавно управление на България. Това национално виновна политика ли е? Не е ли съзнателно търсене на провокация. Това е евентуален риск за страната ни и от всяко ненужно изявление – може да тръгне нещо, което да е опасност за националната ни сигурност. В Гърция има нарастване на миграционния поток с към 30% по отношение на 2017 г, а за България той е съвсем нулев. Това не е ли заслуга на българското държавно управление и на министър-председателя? “, съобщи Цветанов. По време на регионалния семинар Цветан Цветанов връчи членски карти на новоприети членове на ГЕРБ в област Бургас.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР