Представяме ви 10 ясни признака, по които лесно ще разпознаете

...
Представяме ви 10 ясни признака, по които лесно ще разпознаете
Коментари Харесай

Възвишените хора – висши души: 10 ясни признака, по които ще ги разпознаете

Представяме ви 10 ясни признака, по които елементарно ще разпознаете възвишените хора

Първи симптом – ясно показват мислите си

Възвишените хора – висши души знаят какво да кажат в комплицирана обстановка, само че с елементарни и разбираеми думи. В наличието на тези хора вашите вътрешни пристрастености незабелязано стартират да се утаяват, а вие стартирате да се чувствате доста по-добре и по-спокойни. Техните думи са като магия, тъй като могат доста да повлияят на живота и вътрешното ви положение.

Хората с възвишена душа имат неповторимо възприятие за комизъм. Но доста постоянно има се случва да не схващат шегите на другите хора, които за момента съществуват на по-ниски вибрационни честоти.

 Възвишените хора - висши души: 10 ясни признака, по които ще ги разпознаете

Втори симптом – външен образ на възвишените хора – висши души

Външният им тип по нищо не издава действителната им възраст. Това е по този начин, тъй като душата е с безконечна природа и колкото по-чиста е тя, толкоз по-чист и пресен е външния образ. В множеството случаи възвишените хора – висши души наподобяват с 10 години по-млади. Т.е. тялото е достигнало нужната фаза на физическо развиване, след което продължава процеса на саморазвитие.

Обикновен чертите на лицето са верни, пропорционални и доста красиви. Това са доста положителни хора, както външно по този начин и вътрешно. Добротата им е ясно изписана на лицата. Самата сила на външния тип, обликът, който живее вътре в тях, в подсъзнанието, в действителност дава този резултат. Мъдрите хора споделят: Красотата от вътрешната страна си проличава и извън.

Във висшите светове външността директно отразява вътрешното положение, затова там всички души са красиви, както и телата им, които са по-фини, защото резонират на по-високи честоти.

Възвишените хора – висши души ще ги познаете и по очите. Хиляди погледи сте срещали в живота си, само че тъкмо този… Точно тези очи са някак разнообразни – дълбоки, сияещи и откровени. В тези очи като че ли е побран целият Космос и цялата Вселена. Невероятен взор – очи, гледащи във вас и оттатък вас. Определено ще се почувствате друго, в случай че срещнете подобен човек в действителността.

В тези дълбоки очи няма да видите яд, гняв, наказание, злоба, само че сигурно ще видите непорочност, състрадание, почтеност. Те постоянно блестят, без значение какво се случва вътре в сърцето им.

Когато подобен човек ви огледа, може да не изпитате никакви страсти, само че сигурно ще усетите лекост. Всичко е толкоз безпрепятствено, умерено, уравновесено, тъй като тази персона няма да ви съди, а ще ви одобри такива, каквито сте. Чувство за Божествен мир.

Трети симптом – надеждност и отговорност

Хората подсъзнателно усещат сигурност и елементарно им се доверяват. Те, възвишените хора – висши души, няма да ви разочароват, няма да ви предадат.

Те съблюдават обещанията си, схващат отговорността за думите си и са подготвени да оказват помощ на всеки от сърце. От тях струи силата на благоприличието, морала, лоялността, както към работата, по този начин и към хората.

Четвъртият симптом разказва тяхното държание в обществото

Възвишените хора – висши души не се държат жестоко или нападателно, имат обмислен речник и не осъждат хората. Чувствайки съвършено природата на всеки човек, посредством думите и делата си те излъчват достойнство.

От тях няма да чуете да разделят хората на небогати и богати, те не се интересуват от материалното положение на близките. Те доста добре знаят и помнят, че на първо място сме души, а по-късно всичко останало. Ако имат опция, постоянно са подготвени да оказват помощ и не се отхвърлят от обещанията си.

Духовно развитите хора не се пробват да се приспособяват към избрани кръгове в обществото, в противен случай те държат на своята характерност. Често, незаслужено или заради неведение, биват заклеймявани като индивидуалисти, неадаптивни или необщителни. В множеството случаи това не е по този начин. Те просто са себе си!

Когато сте в компанията на подобен човек ще се чувствате прелестно, хармонично и умерено. Това се дължи на предаваната от него сила.

Петият симптом е желанието за усамотение

Много постоянно възвишените хора – висши души се усещат удобно в по-спокойна конюнктура и тук-там, където няма огромно скупчване на хора. Те обичат директният контакт с живата природа. Това е техният запас. За тях почивката е единство с околната среда. Защото те схващат цялата заблуда на този свят и не обичат да вземат участие в безстопанствен сюжети.

 Възвишените хора - висши души: 10 ясни признака, по които ще ги разпознаете

Шести симптом – отлична комуникативност

В диалог с тях имате опция да получите надеждна информация или доста мъдри препоръки. Думи, които може би ще чуете за първи път в живота си, такива, които не бихте могли да чуете от различен вид хора. Можете да се потопите в променено положение на съзнанието, където настава смяна в мирогледа и след такава връзка последователно ще започнете да си изяснявате доста житейски обстановки.

Седми, доста значителен, симптом, е честността

Възвишените хора – висши души са почтени пред себе си, почтени и пред хората. Те намерено приказват за проблемите, за вашите скрити гении, качества, фантазии. За това какво би трябвало да се промени, за минусите, за това какво ви забавя по личния ви път. Те могат да кажат всичко, само че с подобаващите думи, без да атакуват, без да наскърбяват, без да съдят.

Възвишените хора не се пробват да угодят на никого, не ласкаят и не обичат да бъдат ласкани, не се съревновават с останалите като че ли са на съревнование. Те са такива, каквито са по природа и не се считат за освен това от всяко живо създание. Да сте наясно със своите мощни и слаби страни. Притежават чудесни човешки качества: неприкритост, почтеност, светлина и обич.

Осми симптом – невероятна вътрешна мощ, неразрушимо ядро

Каквито и да са изискванията им на живот сега или пък са имали тежко детство, нелюбящи родители, възвишените хора имат вътрешната мощ да минават през това с чест и достолепие. Приемат истината такава, каквато е и не престават напред. Намират метод да затворят тази страница и да преминат към последваща – чиста и бяла. Вземат перото и със спокойна ръка стартират да творят личния си живот.

Възвишените хора мъчно ще се пречупят от сложните житейски моменти. Понякога можете да срещнете подобен човек, който просто наподобява, че е минал през целия пъкъл на земния живот, а в това време очите му блестят, сърцето му е цялостно с обич и добрина. За вас може да се окаже необяснимо по какъв начин по този начин е запазил тази светлина в себе си, откакто е минал през подобен мрак в живота си… Но въпреки всичко е минал през тъмните дни на душата.

Деветият симптом е неналичието на горделивост

С цялата си душевна мъдрост, познания, те няма да показват превъзходство над елементарните хора. Възвишените хора няма да ви натрапват своите мисли, усеща, светоглед и информация. Просто ще споделят с вас знанията и мъдростта си, до които са достигнали с доста труд и тествания. Ще споделят с вас от вътрешната им светлина и нищо няма да ви изискат в подмяна.

Осъзнавайки цялата мощ на своето схващане и способността да въздействат на хората, те в никакъв случай няма да се изкушат да манипулират никого. Те знаят, че тези техни качества би трябвало да бъдат употребявани единствено за положително и нищо повече!

Изключителни стратези, само че не желаят да се акцентират с това измежду обществото.

Дори и да се занимават с действия в региона на езотериката, те не основават огромни и световни планове, вследствие на които да целят популярност. Ще работят безшумно, надалеч от светлините на прожекторите. Ще оказват помощ безшумно. Търпеливо ще продължат своята земна задача.

Те вътрешно усещат, че са пристигнали от бъдещето, изпреварили времето си. Попаднали в центъра на системата е много рисково занятие за тях, поради цялата тази напластена негативност едвам съумяват да поддържат светлината си. Това е толкоз мъчно тестване, даже и за най-силните души.

Истински и неподправени, това са възвишените хора – висши души.

Всеки от нас е срещал сходни случаи в действителния живот или в интернет, когато един чист ярък човек от сърце носи и подарява положително на хората… За жал постоянно са пострадали, само че те имат сили да се изправят и да продължат напред.

Реално видяно това е много сложен път и избор.

Признак № 10 е скромността, с която са изпълнени

Няма да ги видите да се самоизтъкват, да приказват за личните им заслуги, качества и да се самовъзхваляват. Те са отлични балансьори, всичко е в границите на духовните и материалните ограничения.

Възвишените хора не живеят с възприятие за конкуренция за марки, мода, извършване на покупки, финансово и материално положение. Те ценят времето си, силата си, ресурсите си и знаят по какъв начин вярно да ги разпределят. Те вътрешно схващат къде си коства да влагат и къде не.

Разбира се, това е дребна част от признаците, по които можете да разпознаете възвишените хора – висши души във вашето обграждане. Обикновено незабавно ще ги усетите, изключително по силата, която струи от тях. Около тях се носи невероятна топлота и възприятие за успокоение. С тях времето тече с друга скорост.

Срещате се за първи път, а чувствате толкоз мощно, че този човек някак си ви е безценен, скъп, обичан, познат…

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР