Представителният отбор на Ботев (Пловдив) се наложи с 6:1 над

...
Представителният отбор на Ботев (Пловдив) се наложи с 6:1 над
Коментари Харесай

Убедителен успех за Ботев над дубъла в контрола

Представителният тим на Ботев (Пловдив) се наложи с 6:1 над дублиращия тим на " канарчетата " в контролна среща. Спарингът се състоя от две полувремена по 45 минути и се организира на един от помощните терени на клубната база.

В 20-ата минута Маркиньос откри Реда Рабей в наказателното поле и хафлът с удар от близко откри резултата. 6 минути по-късно прелестна многоходова акция приключи с пас към Николай Минков, който напредна отляво и с шут в далечния ъгъл вкара за 2:0.

" Канарчетата " с сполучлив завършек на акцията " 110 бебета за 110 години Ботев (Пловдив) "

Инициативата бе ориентирана към дребните ботевисти

В 33-ата минута Николай Минков осъществя второто си попадение. Бързоногият футболист получи подаване в наказателното поле и с компактен удар се разписа за 3:0, като при този резултат приключи първата част.

В 51-ата минута красива офанзива на дубъла приключи с центриране на Димитър Балинов отдясно, а Благовест Данчев с глава върна едно попадение - 3:1. В 71-ата минута Кевин Янсон центрира от корнер непосредствено към вратата и топката влетя в мрежата за 4:1.

След по-малко от 120 секунди " зелените " получиха дузпа за игра с ръка в наказателното поле, а Маркиньос не пропусна от бялата точка - 5:1. Малко преди края Николай Минков центрира чудесно отляво, а Антоан Бароан с хубав удар от придвижване с глава оформи крайния резултат.
 Ботев (Пловдив) сподели напредъка по градежа на
Ботев (Пловдив) сподели напредъка по градежа на " Колежа "

Вижте по какъв начин растем, хвалят се " канарчетата "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР