Представителките на тези зодии знаят точно какво искат от живота.

...
Представителките на тези зодии знаят точно какво искат от живота.
Коментари Харесай

5-те най-самоуверени женски зодии

Представителките на тези зодии знаят тъкмо какво желаят от живота. Те са самоуверени, горди и в никакъв случай няма да се спрат пред нищо, разчитайки единствено на най-близките си.

Скорпион

Жената от зодия Скорпион е самоуверена и от време на време горда. Не е привикнала да демонстрира слабостите си. Не си посипва главата с пепел, не тича след мъж, колкото и добър да е. Жената Скорпион умее да се управлява, пазейки достолепието си. Представителките на тази зодия имат огромна вътрешна мощ.

Овен

Жената Овен е доста мощен, самонадеян, самодостатъчен човек. Освен това тя може да е ранима от вътрешната страна, само че никой в никакъв случай няма да я види уязвима отвикнала. Не е привикнала да се предава. Представителките на този знак постоянно се държат почтено, запазвайки външно успокоение и контролирайки страстите си.

Лъв

Лъвиците по-скоро биха умрели, в сравнение с да правят отстъпка мястото си от величествения фундамент на някой различен. Много изискан, самоуверените, гордите и ярки представителки на тази зодия са привикнали да събират навалица от почитатели към себе си и да се обкръжават с внимание. Тази харизматична натура обича да бъде постоянно в светлината на прожекторите, тъй че постоянно би трябвало да бъде хвалена.

Стрелец

Жените Стрелец са доста горди и постоянно прями персони. Те са умни, самостоятелни, откровени. С тях е елементарно и мъчно по едно и също време. Не пасват на всекиго Борят се за правдивост, обичат свободата и не живеят в рамки. Жените Стрелец постоянно вършат това, което желаят.

Козирог

Жената Козирог е горда персона, постоянно наподобява уравновесена и спокойна. Те знаят тъкмо какво желаят от живота, като в никакъв случай не се задоволяват с по-малко. Обичат да си слагат цели и с уверени стъпки да ги реализират. Те не демонстрират страстите си пред обществото, защото са сигурни, че на малко хора им пука.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР