Представителите на УЕФА в Тбилиси са предложили на България да

...
Представителите на УЕФА в Тбилиси са предложили на България да
Коментари Харесай

УЕФА предлага да отложим мача с Грузия

Представителите на УЕФА в Тбилиси са предложили на България да не играе дуела против Грузия в Лига на нациите в неделя вечер. Причината е тежката злополука сред рейсовете, които извозваха националите от летището към хотела. От грузинска страна няма проблем и се оказва първо подпомагане.

Националният селекционер Георги Иванов към този момент е на мнение, че мач би трябвало да има. И най-вероятно по този начин ще бъде. Настроението в тима е повече от минорно и съвсем никой от играчите не обелва дума, написа " Труд ".
 Тежък пътен случай с българския народен тим в Грузия, Тодор Неделев е в болница
Тежък пътен случай с българския народен тим в Грузия, Тодор Неделев е в болница

Вижте детайлности

Единственият потърпевш Тодор Неделев е претърпял сполучлива интервенция през нощта. Поне една седмица халфът на " Ботев " (Пд) ще остане под лекарско наблюдаване в Тбилиси.

Неделев е седял дружно с Кирил Десподов на последната седалка на първия рейс. Нападателят на " Лудогорец " обаче видял в последния миг приближаващия с гневна скорост втори автобус и съумял да се хване. А Неделев не го е направил и си е блъснал тежко главата. Освен това и части от счупените прозорци са стигнали до него.

Шефовете на грузинската федерация са в непрестанен контакт с българските си сътрудници. Обещали да създадат всичко належащо, с цел да продължи обикновено престоят на гостите в Тбилиси.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР