Представителите на Продължаваме промяната (ПП) и Демократична България (ДБ) призоваха

...
Представителите на Продължаваме промяната (ПП) и Демократична България (ДБ) призоваха
Коментари Харесай

ПП и ДБ отново свикват протест срещу връщането на хартиената бюлетина

Представителите на " Продължаваме промяната " (ПП) и " Демократична България " (ДБ) приканиха жителите на митинг против приемането на хартиената бюлетина. Поводът е решението на ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия през днешния ден Народното събрание дефинитивно да одобри измененията в Изборния кодекс.

" Току що разбрахме, че хартиената коалиция реши, че през днешния ден е денят, в който ще прокара хартиената бюлетина. Това значи, че през днешния ден е денят, в който демократичният избор на всеки български жител ще бъде сменен. Днес е денят, в който отваряме вратата за 15% невалидни бюлетини ", съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков.

Той прикани жителите да продължат да отстояват правата си и се надява на тяхната поддръжка по този мотив отвън постройката на Народното събрание. За това подкани и съпредседателят на Демократична България Христо Иванов, който сподели, че по въпроса с изборните промени се следи " желязно пробутване " на това, което е решила хартиената коалиция.

Протестът е плануван за през днешния ден в 18:30 часа пред Народното събрание. Това ще е против хартиената бюлетина в границите на две седмици.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР