Представителите на народа са в Народното събрание. Не знам как

...
Представителите на народа са в Народното събрание. Не знам как
Коментари Харесай

Бабикян: Премиерът в оставка има време да рита футбол, но не и да се яви в Парламента


" Представителите на народа са в Народното събрание. Не знам по какъв начин един човек намира време да играе футбол, а не да отиде в Събранието. " Това сподели в изявление за БНР Арман Бабикян , народен представител от " Изправи се! Мутри вън! ", по повод очакването министър председателят в оставка Бойко Борисов да се яви в Народното събрание. 

" Съвсем разбираемо е за какво ГЕРБ нямат предпочитание да водят диалози с нас - от нас не може да се чака поддръжка за кабинет на ГЕРБ ", акцентира Бабикян по тематиката договаряния за бъдещо държавно управление с първия връчен мандат: на ГЕРБ-СДС.

" Ние сме оповестили тематиките, по които сме хомогенни, надалеч преди изборната акция. Спазваме това, което сме поискали по площадите на България и това са претекстовете, поради които сме дружно ", разяснява Арман Бабикян , запитан какъв брой е хомогенна парламентарната група на " Изправи се! Мутри вън! "

Арман Бабикян счита, че в ПГ на ИМВ няма индикации за отцепление и преконфигуриране на депутати.

" Човек може да е сигурен единствено в гибелта. Имам спокойствието, че хората, с които сме дружно, ще изпълнят всичко това, което сме заявили обществено. "

Според Бабикян страната ни има проблем " във отвесен, а не в водоравен порядък ", тъй като сме  " във феодална система и премиерска република, която няма общо с демокрацията и парламентаризма ".

Бетонирането в енергетиката не се случва за 24 часа, съобщи Бабикян по отношение на отхвърленото предложение на Българска социалистическа партия за мораториум върху назначенията и финализираните състезания за управителни органи на държавните предприятия. Той добави, че в Българска социалистическа партия има опитни в енергетиката хора.

Седмица преди Корнелия Нинова " да се разсъни по тематиката ", по една от националните малките екрани Мария Капон е показала съответно име и съответен ръб в енергетиката и " човек, който следва да завоюва подобен конкурс ", разясни Арман Бабикян.

" Тази ранна прогноза взе, че се сбъдна и на никой не му трябваше кристално кълбо. Трябваше хората от Българска социалистическа партия да се усетят още тогава. "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР