Представителите на "Атака" - депутатите Десислав Чуколов и Николай Александров,

...
Представителите на "Атака" - депутатите Десислав Чуколов и Николай Александров,
Коментари Харесай

Атака напусна Коалиционния съвет, предлагали Москов за евродепутат

Представителите на "Атака " - депутатите Десислав Чуколов и Николай Александров, напуснаха Коалиционния съвет на "Обединени патриоти ". Те обясниха, че тематика на съвещанието били "битовизми ", а не идното явяване на евровота.

Чуколов се оплака, че по време на диалозите Вътрешна македонска революционна организация предложили някогашния здравен министър Петър Москов, като една от номинациите в патриотичната листа.

„ Виждам, че Петър Москов се предлага като кандидатура. Ние предложихме и Анастасия Мозер, Стефан Софиянски, Иван Костов, също по този начин труженик на приватизацията в България “, сподели още Чуколов.

ОТ НФСБ участваха зам.-председателят на партията Валентин Касабов, Христиан Митев и Йордан Апостолов. За срещата дойде водачът на Вътрешна македонска революционна организация и вицепремиер Красимир Каракачанов. От Вътрешна македонска революционна организация участват още Юлиан Ангелов и Искрен Веселинов. Лидерите на "Атака " Волен Сидеров и на НФСБ Валери Симеонов не вземат участие в съвещанието.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР